Tilbud!

Kuglepen Bic Hvid Gylden (12 Dele)

Original price was: 314 kr..Current price is: 254 kr..

Den elegante Bic Hvid Gylden kuglepen sætter stil på dine skriverier. Med 12 stk. er du altid klar til at skrive elegant og præcist.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800165141184 Kategori:

Med denne pakke med 12 Bic hvide gyldne kuglepenne får du ikke kun et praktisk skriveværktøj, men også et elegant og stilfuldt tilbehør til din skrivebord. Bic er kendt for deres pålidelige og holdbare penne, og denne pakke er ingen undtagelse.

Hver kuglepen har en klassisk hvid design med gyldne detaljer, der tilføjer et strejf af elegance til din skriveoplevelse. Med en kuglepen tykkelse på 1 mm får du en smidig og behagelig skriveoplevelse, uanset om du skriver lange noter under en møde eller hurtige beskeder til dine kollegaer.

Denne pakke med 12 penne er perfekt til kontoret, skolen eller hjemmebrug. Med 4 forskellige farver at vælge imellem i hver kuglepen, kan du let organisere dine noter eller tilføje lidt farve til dine skriverier. Den medium størrelse gør det let at opbevare dem i din penalhus eller skrivebordsskuffe, klar til brug når du har brug for dem.

Glem alt besværet med at løbe tør for penne, når du har denne praktiske pakke på hånden. Med Bic’s kvalitet og pålidelighed kan du altid regne med en smidig skriveoplevelse, uanset hvor du befinder dig. Gør dine kollegaer misundelige med disse stilfulde og praktiske kuglepenne, og tag din skriveoplevelse til næste niveau med Bic hvide gyldne kuglepenne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kuglepen Bic Hvid Gylden (12 Dele)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.