HP LaserJet Pro MFP 4102fdn All in One Laserprinter Multifunktion med Fax – Monokrom – Laser

2.604 kr.

Oplev den ultimative effektivitet med HP LaserJet Pro MFP 4102fdn – din alt-i-en løsning til hurtig print, kopi, scanning og fax.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801333582324 Kategori:

HP LaserJet Pro MFP 4102fdn All in One Laserprinter er den ultimative løsning for dine udskrivnings-, kopierings-, scanning- og faxbehov. Med en imponerende hastighed på op til 40 sider pr. minut kan du være sikker på, at dine dokumenter vil blive produceret effektivt og hurtigt. Denne printer leverer skarpe og klare tekster og billeder med en maksimal opløsning på op til 1200 x 1200 dpi.

Med en stor 350-arks papirkapacitet behøver du ikke at bekymre dig om at skulle fylde papir på hele tiden. Den automatiske dokumentføder gør det nemt at kopiere og scanne flere sider hurtigt og problemfrit. Desuden har denne printer en indbygget faxfunktion, så du kan sende og modtage faxer direkte fra enheden.

HP LaserJet Pro MFP 4102fdn er designet til at være brugervenlig og pålidelig. Den intuitive touchscreen giver nem adgang til alle printerfunktioner og indstillinger. Med indbygget Gigabit LAN og USB-forbindelse kan du nemt dele printeren i et netværk eller tilslutte den direkte til din computer for en problemfri drift.

Denne laserprinter er ideel til både hjemmebrugere og små virksomheder, der har behov for en pålidelig, hurtig og alsidig printer. Spar tid og penge med HP LaserJet Pro MFP 4102fdn, der leverer professionel kvalitet og ydeevne til en overkommelig pris. Gør dig selv en tjeneste og invester i denne imponerende all-in-one laserprinter, der vil imponere dig med sine mange funktioner og fremragende resultater.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HP LaserJet Pro MFP 4102fdn All in One Laserprinter Multifunktion med Fax – Monokrom – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.