Brother MFC-L8900CDW Color Laser All in One Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser

7.092 kr.

Optimer din produktivitet med Brother MFC-L8900CDW – en alsidig alt-i-en laserprinter med farveudskrivning, kopi, scanning og fax. Høj ydeevne og pålidelighed.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800207885168 Kategori:

Denne Brother MFC-L8900CDW Color Laser All in One Laserprinter er en ægte perle blandt printere. Med dens imponerende farveudskrivning i laser, 215.9 x 355.6 mm papirstørrelse, og support til A4/Legal medier leverer den enestående resultater hver gang.

Forestil dig at have en printer, der kan kopiere og udskrive med en hastighed på op til 31 sider pr. minut. Med denne printer behøver du ikke længere bekymre dig om ventetid eller langsom udskrivning. Den klarer opgaverne hurtigt og effektivt, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Med en papirkapacitet på 300 ark er denne printer perfekt til både dagligdags brug og større udskrivningsopgaver. Du vil aldrig løbe tør for papir midt i en vigtig udskrivningsopgave igen. Derudover har den en 33.6 Kbps faxhastighed, så du nemt kan sende og modtage faxer direkte fra printeren.

Takket være USB 2.0, Gigabit LAN, Wi-Fi(n), USB vært og NFC-forbindelser kan du nemt tilslutte denne printer til dine forskellige enheder uden besvær. Uanset om du foretrækker at udskrive fra din computer, smartphone eller tablet, er denne printer klar til at imødekomme dine behov.

Med den inkluderede 3 års On-site SWAP-service kan du have ro i sindet, velvidende at din printer vil blive vedligeholdt og reparatørerne kommer til dig, hvis der skulle opstå problemer. Dette viser Brothers forpligtelse til kvalitet og kundetilfredshed.

Alt i alt er denne Brother MFC-L8900CDW Color Laser All in One Laserprinter det ultimative valg for enhver, der ønsker professionelle udskrivninger i høj kvalitet, pålidelighed og enestående hastighed. Køb din i dag og oplev en verden af muligheder inden for udskrivning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brother MFC-L8900CDW Color Laser All in One Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.