Hvem er vi?

OfficeDeals er en danskejetwebshop, som startede i 2019 under navnet BilligDråber, hvor vi forhandlede blækpatroner og toner til fordelagtige priser. Siden da er der kommet flere produkter til –faktisk så mange, at vi besluttede os for at ændre navn til OfficeDeals. Navnet er ændret, men priserne er ikke. Hos OfficeDeals finder du derfor alt inden for kontorartikler til de bedste priser.

Men alt handler ikke om at være de billigste på markedet –vi bestræber os også på at yde den bedste kundeservice, så vores kunder får en god oplevelse fra start til slut. Vores mission er at have de bedste og billigste priser i alle vores produktkategorier, samt at give vores kunder en god oplevelse hele vejen.

Hvorfor OfficeDeals?

Vi vil ikke bare være de billigste og bedste på markedet –der er flere gode grunde til at handle hos OfficeDeals

Både til Private & erhverv

Vi forhandler alt i kontorartikler og meget mere til både virksomheder og private.

Konkurrencedygtig priser

Vores priser er konkurrencedygtige og synlige for alle kunder.

Fragt

Vi tilbyder gratis levering i hele Danmark, når du køber for min. 599 kr

Tilbud på alle produkter

Du får minimum 5% bonus på alle dine køb.

Vores hold

Herunder kan du se vores seje medarbejder, der hjælper med at gøre OfficeDeals til en af de bedste webshops indenfor kontorartikler.

Simon Rasmussen

Salg & Marketing

Maria Bjerg Westmark

E-Commerce Manager

Louise Christensen

Content Manager

Nanna Jørgensen

Grafisk Design

Søren Jensen

Lagermedarbejder

Asiya Paarveen

Produkt data

Davit Podosyan

Webudvikler

Vi hjælper med at gøre arbejdslivet bedre

Et godt arbejde kræver gode arbejdsforhold. Der skal ikke mangle noget –heller ikke på kontoret. Hos OfficeDeals finder du derfor et solidt udvalg af kontorartikler, så du kan finde lige præcis det, du og dine medarbejdere har brug for.

Du finder alt fra kontorartikler til kopimaskiner og kaffemaskiner. Mangler du møbler til kontoret, kan du også finde det her –og vi sætter stor fokus på ergonomi, så du kan skabe de bedste forhold for dine medarbejdere. Vores brede sortiment gør det nemtfor dig at handle alt til kontoret ét sted.Og har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kategorier

Produkter

Fortsæt med at shoppe