Webshoppen er LUKKET!

Kontorartikler på tilbud

Alt til kontoret samlet et sted

Uanset om du bare mangler et par enkelte kontorartikler til hjemmekontoret eller arbejdet, eller om der skal købes stort ind til arbejdspladsen eller kontorfællesskabet, kan det være rart at kunne finde det hele ét sted. Det kan du lige her hos OfficeDeals. Vores ambition er at være totalleverandør af kontorforsyning og alt i kontorartikler – og selvfølgelig forhandler vi til både private og til virksomheder.

Er du på udkig efter noget bestemt? Brug søgefeltet øverst på siden og søg mellem mere end 20.000 forskellige produkter.

Hvad er kontorartikler?

Kontorartikler er en bred betegnelse, der dækker over flere forskellige produkter og artikler, som oftest bruges på kontoret. Det kan være alt i skriveartikler – blyanter, kuglepenne og lignende, men også hæftemaskiner, brevordnere, ringbind og lignende hører inde under kategorien. Det kan også være forskellige opbevarings- og arkiveringssystemer; penneholdere, brevbakker og ringbind.

Under betegnelsen kontorartikler finder vi også ofte kopipapir og printerpapir, samt andre papirartikler som notesblokke, notesbøger, post-its og memoblokke.

Et bredt udvalg af kontorartikler, der passer til alle medarbejderes behov, er et skridt i retningen mod et godt kontormiljø. Post-its er altid rare at have i nærheden på skrivebordet til små noter, huskelister eller telefonbeskeder, der skal gives videre. De kan også være gode til møder og gruppearbejde – især hvis der skal laves brainstorming eller mindboards.

Forskellige skriveartikler er også vigtige på arbejdspladsen – på kontoret foretrækker de fleste kuglepenne, men det kan også være rart at have blyanter liggende, hvis der skal skrives noter, som skal kunne rettes. Her kan det være en fordel at vælge stiftblyanter, der gør det nemmere at skrive pænt.

Notesblokke er altid vigtige, når der skal tages noter til møder og lignende. Alt i alt er der mange ting, der kan være rare eller vigtige at have på kontoret.

Alt i kontorartikler til private og virksomheder

Ind imellem kan du havne på en webshop, hvor du er i tvivl, om det er til private eller erhverv – men det behøver du ikke bekymre dig om her. Hos OfficeDeals kan du handle, uanset om du har behov for kontorartikler til erhverv eller kontorartikler til privat brug. Vi forhandler nemlig kontorartikler til både privatkunder, virksomheder samt institutioner.

Du kan betale med betalingskort eller MobilePay, og så leverer vi inden for 1-3 hverdage, såfremt varerne er på lager. Ved køb over 599 kr. leverer vi fragtfrit i hele Danmark.

Køb kontorartikler online

Hos OfficeDeals har vi gjort det nemt for dig at bestille alt til kontoret online. I vores webshop finder du et bredt udvalg af kontorartikler, der egner sig til både erhverv, institutioner og privatbrug. Du kan finde alt til kontoret samlet ét sted, og du slipper for at skulle køre rundt til forskellige forretninger og købe papir det ene sted og brevordnere det andet sted. Med OfficeDeals som din totalleverandør er du sikret en nem og overskuelig løsning, når du skal købe ind til kontoret.

Tilbud på kontorartikler, papir og meget mere

Her finder du altid skarpe tilbud og gode priser på kontorartikler, papir og alt til kontoret. Vi forhandler et bredt udvalg af papir, blæk og printere, men også mange forskellige kontorartikler til ethvert behov. Du kan finde billige kontorartikler i store mængder, såvel som små mængder – og vores priser er altid synlige. Du kan handle hos os både som virksomhed og som privat, og altid til gode og konkurrencedygtige priser.

Her finder du kontorartikler til outlet priser, kontorartikler til både stort og småt. Køb billige kuglepenne og blyanter til kontoret her, eller få styr på alt i papirartikler – herunder kopi- og printerpapir, men også toiletpapir og andet papir til kontoret.

Tilbudspakker hos OfficeDeals

Skal du købe en ny printer, eller har du brug for en smart skolestartspakke til at fylde penalhuset op? Hos OfficeDeals finder du ofte forskellige tilbudspakker – du kan vælge en smart printerløsning med papir og blæk inkluderet, hvis du skal finde en hurtig og nem løsning til en printer. Er det ved at være tid til at barnet skal have matematik i skolen, og skal der være styr på udstyret? Vælg en smart skolestart pakke og fyld penalhuset op med lineal, stiftblyant, kuglepen, viskelæder og passer. En smart alt i en pakke, hvor der er styr på det hele.

Køb miljøvenligt og spar penge i vores grønne afdeling

Tager du et kig på vores Grønne IT, kan du finde et bredt udvalg af refurbished laptops, smartphones og tablets, altid til stærke priser. Her har vi et godt udvalg af genbrugt elektronikudstyr, altid i god kvalitet og altid til billige priser. Køber du en refurbished laptop, refurbished smartphone eller refurbished tablet gør du både noget godt for pengepungen, men i den grad også noget godt for miljøet.

Du kan også gå all in på den grønne front og vælge bæredygtige kontorartikler – vi forhandler grønne kontorartikler til konkurrencedygtige priser. Du kan finde kuglepenne og meget mere af genanvendt plast, blyanter i genbrugstræ, post-its af genbrugspapir og meget mere.

Kontorartikler til lave priser

Hos OfficeDeals finder du altid et bredt udvalg af kontorartikler til lave priser. Vi forhandler alt til kontoret, og altid med fokus på lave priser og god service. Her kan du finde alt i kontorartikler til konkurrencedygtige priser. Spar penge og køb alt til kontoret, arbejdspladsen og hjemmekontoret her. Du finder alt i papir, arkivering, skrivebordstilbehør og meget mere.

Alt inden for kontorforsyning hos OfficeDeals

Hos OfficeDeals bestræber vi os på at klare alt i kontorartikler – du er dermed garanteret en totalleverandør inden for kontorforsyninger. Køb alt samlet hos os, og spar både tid, besvær og penge. Handler du alt til kontoret her hos OfficeDeals, kan du få det hele leveret til døren. Køber du for mere end 599 kr, kan du få gratis fragt. Har du spørgsmål til produkter, bestillinger eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Altid kvalitet til gode priser

Kontorartikler er måske ikke det mest spændende i verden, men vi skal alligevel ikke underkende vigtigheden af det rette udstyr på kontoret. Det gælder både om at have styr på det hele – hæftemaskine, hulmaskine, kaffemaskine og forskellige skriveartikler; notesblokke papir og alt i den dur. Men det gælder også om at vælge de bedste produkter til de bedste priser.

Det kan være en omkostelig affære at købe ind til kontoret, især når der skal købes større mængder. Og så kan vi jo have en tendens til at gå efter de billige produkter, som dog ikke altid er de bedste.

Hos OfficeDeals går vi op i god kvalitet – og altid til gode priser. Vi vil være billigst, og derfor finder du altid kontorartikler til konkurrencedygtige priser. Du finder flere af de velkendte mærker inden for kontorartikler, blandt andet Leitz, Pilot, Staedtler og Esselte. Og så forhandler vi selvfølgelig også billige kontorartikler fra Q-Connect – altid god kvalitet og altid billigt.

 I print og kopi afdelingen finder du selvfølgelig velkendte mærker som Canon, Brother og HP.

Kopi og print – stadig relevant i den digitale tidsalder

Flere og flere arbejdsopgaver i hverdagen er blevet digitaliseret, både i det offentlige og det private. Derfor er vi også nogen der måske tænker, at print og kopi måske ikke er så relevant på arbejdspladsen mere. Men det er altså en god idé at tænke en ekstra gang. For i de fleste tilfælde vil det stadig give mening at have muligheden for kopi og print på arbejdspladsen. Se vores udvalg af kopimaskiner og printere her. Og så skal vi heller ikke glemme papiret.

Selvom mere og mere af vores arbejde kører digitalt i dag – og i høj grad de seneste par år, hvor vi også har erfaret, at møder over Teams og Zoom er en mulighed, og hjemmearbejde i højere grad er kommet på dagsordenen. Så er der stadig ting som fakturaer, følgesedler og lignende, der fungerer bedst på papir. Der kan stadig være behov for breve i fysisk format, ansættelseskontrakter og lignende kontrakter og aftaler – nogle mennesker foretrækker stadig lønsedler i papirformat.

Få styr på alt til kopi, print og papir. Hos OfficeDeals finder du både kopimaskiner, printere og smarte multifunktionsmaskiner. Du kan finde papir i forskellige formater. Papir til laserprinter, papir til kopi, papir til blækprinter, fotopapir og meget mere. Skal det være bonruller, endeløse baner? Papir til storformatsprintere, farvet papir eller karton – alt kan du finde her hos OfficeDeals, og altid til konkurrencedygtige priser.

Brug søgefunktionen til at finde de rigtige produkter, eller tag et kig på de forskellige produktkategorier og underkategorier, så du kan finde frem til lige præcis det papirformat, du har behov for.

Skab bedre struktur og overblik på kontoret

På en travl arbejdsplads er det vigtigt, at der er styr på tingene – der skal være orden i sagerne. Og det gøres endnu bedre ved at have styr på alt i kontorartikler. Køb alt til arkivering, dokumentering og meget mere her hos OfficeDeals, og skab de bedste forudsætninger for en mere struktureret arbejdsplads med godt overblik.

Hos OfficeDeals finder du kalendere – både til væg, lommekalendere og meget mere. Så kan I holde styr på datoer, møder og vigtige deadlines, og sikre at de altid overholdes. Vi forhandler alt i kalendere til kontor og hjemmekontor, både til private og til erhverv. Få styr på alle aftaler på arbejdspladsen, alle de vigtige møder, deadlines og meget mere med en kalender. Du kan også finde kalendere, der kan bruges i det private eller til familien.

På et kontor kan der være mange papirer og dokumenter. Vigtige dokumenter, breve, faktureringer og meget mere – altid en masse dokumenter, der enten skal kasseres eller gemmes og holde styr på. Få styr på alt i papirer med smart opbevaring og arkivering. Vi forhandler et bredt udvalg af arkiveringsartikler – du kan finde brevordnere, ringbind, brevbakker og meget mere. Skal der smides noget ud, kan du også få styr på ordentlig håndtering af vigtige og fortrolige dokumenter – se vores udvalg af makuleringsmaskiner her.

Alt fra kontormaskiner til kaffemaskiner

Et godt kontor har brug for godt udstyr – og det gælder gennem hele linjen. Der skal være alt fra kontorartikler og møbler til forskellige kontormaskiner – og selvfølgelig må vi heller ikke glemme kaffemaskinen.

Måske skal der en god kopimaskine til – eller en smart multifunktionsprinter med både print, scan og kopi? Det kan også være, I har brug for andre kontormaskiner til kontoret – der skal være en makulator, så I kan destruere dokumenter forsvarligt. Eller også er der behov for en elektrisk hæftemaskine, eller andre smarte kontormaskiner og kontorapparater.

Intet kontor uden kaffe. Enhver arbejdsplads med respekt for sig selv og ikke mindst medarbejderne skal tilbyde muligheden for en kop kaffe. Uanset om det er en elkedel og instantkaffe, om det er en industrikaffemaskine eller en smart kaffeautomat – så kan du finde et bredt udvalg af kaffemaskiner og udstyr til kaffe her hos OfficeDeals. Så kan I slukke tørsten og få energi med det sorte guld, og så er både medarbejdere, kunder og andre gæster glade.

Altid billige kontorartikler hos OfficeDeals

Hos OfficeDeals kan du altid finde billige kontorartikler. Vi tilbyder et bredt udvalg af kontoratikler til både virksomheder og private – og altid til de bedste priser. Er du på udkig efter kontorartikler på tilbud, kan du også se vores udvalg af kontorartikler med rabat. Der kan være mængderabat, eller særlige tilbud. Vi tilbyder også særlige pakkeløsninger og tilbudspakker, hvor du kan få alt til printeren – sammen med din nye printer. Så får du printerpapir og blæk med i samme omgang. Du kan også finde tilbudspakker til skolestart, så der er styr på alt til penalhuset.

Spar også penge ved mængderabat – skal der købes stort ind af kuglepenne, kan du spare penge, når du køber større mængder. Du kan også finde brevordnere, papir, notesblokke og meget mere til fordelagtige priser med mængderabat. Og uanset hvor i landet du befinder dig, kan du få det hele leveret til døren.

Kategorier

Produkter

Fortsæt med at shoppe