Stort udvalg af blæk og toner

For at en printer skal kunne fungere, skal den enten printe med blækpatroner eller lasertoner. Forskellen på blækpatroner og lasertoner er både hvilken type printer du køber / har og hvilken tilgangsmåde den kommer farven på papiret.

Blækpatroner bliver brugt til inkJet printerne. Fremgangsmåden blækket kommer på papiret, er ved at blækket bliver med små dråber dryppet på papiret. Hvorimod lasertoner fungerer på den måde at toner, som er noget bestemt pulver, bliver varmet op og dermed binder farven sig meget bedre til papiret.

Derfor er der meget stor konkurrence mellem printer der bruger blækpatroner og lasertoner, da begge printer har fordele og ulemper ved dem begge.

Udvalget af printer er stort og derfor skal man huske at spørge sig selv om hvad vil du gerne printe? Derfor skal du vælge en printer som baserer sig på hvor meget du printer og hvilken form for printerarbejde du skal lave. Der er nemlig forskel på om du vil bruge din printer til kontorarbejde med printerpapir eller om man vil bruge sin printer på printe dine billeder ud.

Blækpatroner

Blækprinterne er den mest kendte type af printer i dag, derfor er det også ofte den som kommer eller allerede er inde i familie Danmark hjem. En printer, som benytter sig af blækpatroner er velegnet til at printe i farver.

En blækpatron til en ink canon printer bruger flydende blæk, som kommer direkte på papiret med dyser. Det store udvalg af printer bruger også forskellige dyser. En helt almindelig blækprinter bruger dyser, som laver helt op til omkring 15 picoliter, hvor en fotoprinter drypper omkring 2-4 picoliter. Kvaliteten kan svinge meget mellem printer, som blandt andet kan være skyld i antal af farvepunkter, som også bliver forkortede til DPI. Det vil sige at blækpatroner kan give forskellige dråbestørrelser og mængder på papirerne. Derfor er nogle printerne og patroner også mere velegnet til at være en tekstprinter, det vil sige en kopimaskine, som mest henvender sig til erhverv, hvor der også er andre printer som henvender sig foto og derfor egnet som en fotoprinter

 

Fordele ved blækpatroner

 • Velegnet til at printe i farver
 • Printer langt bedre billeder end tonerprinter

Ulemper ved blækpatroner

 • Kan være dyrere i drift, hvis man benytter sin printer til at udskrive mange ark.
 • Blækket kan ofte tværes ud
 • Da blækket ofte kan tværes ud, printer printeren også langsommere.

Toner

Lasertoner er utrolige hurtige og samtidig også meget præcise i deres tryk. Derfor får man ofte et rigtig flot printerarbejde ved brug af laserprinter i forhold til en blækprinter. Kapaciteten på en lasertoner er særdeles hurtigere end en blækprinter, da en toner kan have kapacitet op til 3000 print. Derfor er der ikke behov for at skifte toner så ofte, som man vil gøre med blækpatron.

Lasertonerens fremgangsmåde er, at i stedet for at blækket er i en flydende form, så kommer den i pulverform. Den måde lasertoner virker, er ved at pulveret kommer på en rulle, som printer ved en elektrisk ladning. Ved hjælp fra den varmeudvikling der sker, overføres tonen farve til papiret. Af den grund har laserprinterens toner nogle ulemper i forhold til hvilke slags papir man benytter sig af. Det er nemlig ikke alle slags papir, som kan tåle den varmeudvikling, som laserprinter laver.


Fordele ved lasertoner

 • Præcis og flot tryk
 • Billig til papirarbejde
 • Kan være billedere på længere sigt
 • Printer hurtigt uden at blækket smitter af

Ulemper ved lasertoner

 • Kan være dyr i først omgang
 • Passer ikke til alle slags papir

Mest kendte spørgsmål

Kan jeg købe farvepatronerne enkeltvis til min printer?

Om man kan købe farvepatroner enkeltvis kommer an på hvor mange blæktanke man har i sin printer. Har man 4 eller flere blæktanke, så skulle der gerne være mulighed for at bestille enkeltvis farvepatroner. Har man mindre, kan dette blive et problem, da hvis en printer har mindre end 4, er printerens blækpatroner ofte en til sort blækpatron og en til trefarvet blækpatron.

Derfor skal du købe blækpatroner og toner hos officedeals.dk

Søger du også billige blækpatroner til din printer, men stadig kan beholde den høje kvalitet. officedeals.dk specialiserer sig inden for printer og derfor også patroner og toner til printer. Officedeals er 100 % dansk ejet, som startede op i 2019 og forhandler og sælger blandt andet til erhverv og privatpersoner. Udvalget af blækpatroner og toner er stort, blandt andet hvilke mærker og type af printer du har. Du kan finde et hav af forskellige printer og tilbehør til printer på webshoppen. Her kan du blandt andet finde kendte mærker, som HP, Brother, Epson og Canon, men du har også muligheden for at finde nogle mindre kendte brands, som stadig er printer med høj kvalitetsniveau. Selvom der ikke bliver printet lige så meget som der plejer at gøre, er der stadig stort behov for printer, da man i dag kan bruge printeren til at både printe, scanne og kopier.

Vores lager er fyldt med vores produkter og derfor kan vi hurtigt få leveret varerne ud til vores kunder og dermed yde den bedste service. For at sikre os at vi giver en god service, sørger vi for at være konkurrence dygtige, så vi kan tilbyde den bedste pris til kunderne.

Når først du har styr på printeren, derefter blækket eller toneren, så skal du have fokus på papiret. Hvilken form for papir er nemlig også vigtig. Vil man gerne have printet familiefotografierne ud, skal man bruge fotopapir. Samtidig vis du vil have printet dine ark ud i nogle forskellige tykkelser, samt farver.

Derfor er vores blækpatroner og toner de billigste

Grunden til at vi kan sælge dig så billig printerblæk er, at vores patroner bliver produceret helt uafhængigt af diverse printerproducenter.

Derudover er vi medejer af fabrikken, som producere vores patroner, hvilket gør vi både kan være billigst men også have styr på, om de blækpatroner vi sælger virker og er lige så god kvalitet, som de orginale på markedet.

En billig kompatibel blækpatron er således ikke et discountprodukt – tværtimod. Vi garanterer, at holdbarheden og kvaliteten på vores blækpatroner og farvepatroner sikrer lige så høj udskriftskvalitet som de printerpatroner, du betaler mange penge for.  Læs mere om kompatible blækpatroner og toner:

Hvem kan bruge vores billige blækpatroner og toner?

Alle vores billige blækpatroner og toner er kompatible med alle de printermodeller, du finder her på hjemmesiden. Det betyder, at alle kan få gavn af vores billige priser og høje printkvaliteter.

Kan du ikke finde din printer her på vores hjemmesiden, eller er du i tvivl om, hvorvidt du kan bruge vores blækpatroner, så er du altid velkommen til at sende os en mail på mail@officedeals.dk

Køb billige blaekpatroner online hos OfficeDeals

Hvad enten du bor i nærheden af Århus, Odense, Ålborg eller København, kan du købe vores billige blæk og toner online. Forsendelse sker efter 1-3 dage efter vi modtager din bestilling. Vi sender vores printerblæk til hele Danmark.

Læs også: Printer – Hvilken type skal jeg vælge?

Har du spørgsmål, anvend vores live chat mellem 08-16 i hverdagene, ellers skriv en mail til os mail@officedeals.dk

Kategorier

Produkter

Fortsæt med at shoppe