Brother HL-L5210DW Mono Laser Printer Laserprinter – Monokrom – Laser

2.306 kr.

Hold trit med dine udskriftsbehov med Brother HL-L5210DW monokrome laserprinter. Hurtig udskrivning, trådløs forbindelse og præcis kvalitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801373787117 Kategori:

Den Brother HL-L5210DW Mono Laser Printer er en teknologisk perle i en klasse for sig. Med denne laserprinter kan du skabe professionelle dokumenter med skarpe tekst og imponerende grafik i en enestående kvalitet, der vil imponere selv de mest krævende kunder.

Med en imponerende opløsning på 1200 x 1200 dpi leverer denne printer billeder og tekst i en utrolig skarphed og tydelighed. Uanset om du printer tekstdokumenter, billeder eller grafiske illustrationer, vil resultatet være i en klasse for sig.

Printerens imponerende hastighed på op til 48 sider pr. minut sikrer, at du hurtigt kan få dine dokumenter ud, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette gør den ideel til travle kontormiljøer, hvor effektivitet og produktivitet er afgørende.

Med mulighed for automatisk duplex-print kan du hurtigt og nemt udskrive på begge sider af papiret, hvilket sparer både tid og penge. Du behøver ikke længere bekymre dig om manuelt at vende papiret – printerens smarte funktion klarer det hele for dig.

Denne printer er designet til at imødekomme dine behov. Med en papirkapacitet på op til 350 ark kan du udskrive større opgaver uden at skulle fylde papir på konstant. Du kan også udvide kapaciteten med ekstra papirbakker, så du altid er klar til selv de største udskrivningsopgaver.

Takket være USB 2.0, Gigabit LAN, Wi-Fi(n) og NFC-forbindelser kan du nemt tilslutte denne printer til dine enheder og dele den med andre på netværket. Uanset om du printer fra din computer, smartphone eller tablet, sikrer disse tilslutningsmuligheder, at du har fleksibilitet og frihed til at arbejde, hvor og hvordan du vil.

Med Brother HL-L5210DW Mono Laser Printer får du en pålidelig og alsidig printer, der leverer fantastiske resultater hver gang. Invester i denne printer i dag, og oplev en ny standard for udskrivning og produktivitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brother HL-L5210DW Mono Laser Printer Laserprinter – Monokrom – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.