HP LaserJet Professional CP5225dn Color Laser A3 Laserprinter – Farve – Laser

9.418 kr.

Fremhæv dine præsentationer i levende farver med HP LaserJet Professional CP5225dn Color Laser A3 Laserprinter. Imponerende kvalitet og effektivitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800079916842 Kategori:

HP LaserJet Professional CP5225dn Color Laser A3 Laserprinter er den ultimative løsning til alle dine printbehov. Med sit elegante design og imponerende ydeevne er denne printer perfekt til både hjemmebrug og professionel brug på kontoret. Med avanceret laserprinterteknologi leverer den skarpe og klare farveudskrifter med en imponerende opløsning på op til 600 dpi.

Denne printer er ideel til store printopgaver, da den har en stor papirkapacitet på op til 350 ark og kan printe på papir i A3-format. Med en imponerende udskriftshastighed på op til 20 sort-hvide og farvede sider pr. minut får du hurtigt og effektivt dine printjobs udført. Imødekom dine behov for dobbeltsidet udskrivning med den indbyggede duplexfunktion, som gør det nemt at spare papir og skabe professionelle dokumenter.

Med både USB- og LAN-forbindelser kan du nemt tilslutte denne printer til dine enheder og dele den med hele kontoret. Den problemfri installation gør det let at komme i gang med at printe, og den brugervenlige betjening sikrer, at alle kan bruge denne avancerede printer uden besvær.

HP LaserJet Professional CP5225dn Color Laser A3 Laserprinter er ikke bare en printer – den er en pålidelig og kraftfuld arbejdshest, der leverer imponerende resultater hver gang. Invester i denne printer i dag, og tag dine udskrifter til det næste niveau med professionel kvalitet og pålidelighed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HP LaserJet Professional CP5225dn Color Laser A3 Laserprinter – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.