Lexmark CS730de Laserprinter – Farve – Laser

5.879 kr.

Få professionelle farveudskrifter i høj kvalitet med Lexmark CS730de laserprinter. Hurtig, pålidelig og brugervenlig. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801300372144 Kategori:

Forestil dig en verden, hvor din hverdag bliver lettere, mere effektiv og fyldt med levende farver. Med Lexmark CS730de laserprinter får du ikke blot en printer, du får en pålidelig partner, der gør dine udskrivningsopgaver til en leg.

Med en imponerende farvepræsentation og en enestående laserprinterteknologi leverer Lexmark CS730de resultater i særklasse. Med en høj opløsning på 1200 x 1200 dpi kan du være sikker på, at dine dokumenter og billeder kommer til live med skarpe detaljer og dybe farver. Uanset om du udskriver rapporter til arbejdet, billeder til scrapbooking eller skolearbejde til børnene, vil Lexmark CS730de sikre, at dine udskrifter imponerer hver gang.

Med integreret duplexfunktion går udskrivning af dobbeltsidede dokumenter som en leg. Denne funktion sparer ikke blot papir, men bidrager også til en mere bæredygtig udskrivningspraksis. Med en imponerende udskrivningshastighed på op til 40 sider pr. minut, uanset om det er i monokromt eller farve, vil du opleve en forøgelse af produktiviteten i din arbejdsgang.

Med en generøs kapacitet på op til 650 ark behøver du ikke bekymre dig om hyppige påfyldninger af papir. Dette giver dig mulighed for at fokusere på det, der virkelig betyder noget, uden afbrydelser. Den intuitive brugergrænseflade gør det nemt at betjene printerens forskellige funktioner, hvilket sparer dig tid og frustration.

Med USB 2.0, Gigabit LAN og USB 2.0 vært tilslutningsmuligheder er Lexmark CS730de laserprinter yderst fleksibel og kompatibel med en lang række enheder og netværkskonfigurationer. Uanset om du arbejder på kontoret, derhjemme eller i et fælles arbejdsmiljø, vil Lexmark CS730de sikre, at dine udskrivningsbehov altid bliver imødekommet på den mest effektive og pålidelige måde.

Så hvis du ønsker en printer, der ikke blot opfylder, men overgår dine forventninger, så er Lexmark CS730de laserprinter det ideelle valg for dig. Gør din udskrivningsoplevelse til en fornøjelse med Lexmark CS730de og oplev en verden af levende farver, skarpe detaljer og enestående ydeevne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lexmark CS730de Laserprinter – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.