Printer Ricoh M 2701 Multifunction Laser A3, B/W, 27Ppm, Gigabit Lan

7.132 kr.

Optimer din arbejdsdag med Printer Ricoh M 2701. Effektiv, hurtig og pålidelig – perfekt til travle kontorer. Bestil nu og oplev forskellen.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901459707035 Kategori:

Vidste du, at den nye Ricoh M 2701 Multifunction Laser printer er den ultimative løsning til alle dine printbehov? Med imponerende hurtighed og kvalitet bringer denne printer din produktivitet til helt nye højder. Med mulighed for A3-print og en imponerende udskriftshastighed på op til 27 sider pr. minut vil du aldrig mere skulle vente på vigtige dokumenter.

Ricoh M 2701 har en brugervenlig touchskærm, der gør det nemt at skifte mellem forskellige funktioner og indstillinger. Med dens intuitive grænseflade kan du nemt scanne, kopiere og printe med få tryk på skærmen. Med Gigabit LAN-forbindelse kan flere brugere nemt tilgå printeren samtidigt, hvilket gør den ideel til travle kontormiljøer.

Med en høj opløsning og skarpe tekst- og billedkvalitet sikrer Ricoh M 2701, at dine dokumenter altid ser professionelle ud. Du vil blive imponeret over den præcision og pålidelighed, som denne printer leverer hver gang du bruger den. Med mulighed for at printe i sort-hvid, får du skarpe linjer og tydelig tekst, der vil gøre dine materialer skiller sig ud.

Denne printer er ikke kun kraftfuld, den er også miljøvenlig. Ricoh er dedikeret til at reducere sin miljøpåvirkning, og M 2701 er designet med energibesparende funktioner, der reducerer både strømforbruget og CO2-udslippet. Ved at vælge denne printer investerer du ikke kun i din egen produktivitet, men også i en bæredygtig fremtid.

Uanset om du arbejder hjemmefra eller på kontoret, vil Ricoh M 2701 Multifunction Laser printeren uden tvivl blive din trofaste følgesvend i din daglige arbejdsrutine. Tag kontrollen over dine udskriftsbehov med denne pålidelige og effektive printer, og oplev en ny standard for kvalitet og hastighed. Med Ricoh M 2701 er dine printopgaver ikke bare en opgave – de er en fornøjelse. Bestil din printer i dag og tag det første skridt mod en mere effektiv arbejdsdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Printer Ricoh M 2701 Multifunction Laser A3, B/W, 27Ppm, Gigabit Lan”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.