HP Color LaserJet Enterprise M856dn Laserprinter – Farve – Laser

29.768 kr.

Optimer din workflows effektivitet med HP Color LaserJet Enterprise M856dn laserprinter. Hurtig udskrivning i farver og avancerede sikkerhedsfunktioner.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800314805240 Kategori:

Dyk ned i en verden af skarpe farver og utrolig præcision med HP Color LaserJet Enterprise M856dn Laserprinter. Denne printer er det ultimative valg til virksomheder, der kræver professionel kvalitet og pålidelighed.

Med en imponerende opløsning på 1200 x 1200 dpi leverer denne laserprinter skarpe og klare dokumenter og billeder hver gang. Tag dine udskrifter til det næste niveau med farveudskrivning i høj kvalitet, der skiller sig ud fra mængden. Uanset om det er præsentationer, rapporter eller marketingsmaterialer, vil dine dokumenter skinne med livlige nuancer og detaljer.

En af de fremragende funktioner ved denne printer er dens evne til hurtigt at producere store mængder udskrifter. Med en imponerende udskrivningshastighed på op til 56 sider pr. minut, vil du ikke spilde tid på at vente på dine dokumenter. Med mulighed for automatisk duplexudskrivning kan du også spare papir og bidrage til en mere bæredygtig arbejdsplads.

Denne printer er designet til at håndtere store udskriftsjob med en kapacitet på op til 650 ark, så du kan fortsætte med at arbejde uden afbrydelser. Med USB- og Gigabit LAN-forbindelser har du fleksibilitet til at dele printeren på tværs af en arbejdsgruppe og nemt sende dine udskrifter til print.

Så hvis du leder efter en pålidelig, effektiv og professionel printer til din virksomhed, så er HP Color LaserJet Enterprise M856dn Laserprinter det perfekte valg for dig. Lad denne printer tage din virksomheds udskrivningsbehov til nye højder og oplev kvalitet og pålidelighed på et helt nyt niveau. Gør hver udskrift til en oplevelse med denne avancerede laserprinter fra HP.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HP Color LaserJet Enterprise M856dn Laserprinter – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.