Kopipapir Xerox Business A4 Hvid 80 G/M² – (500 Ark)

59 kr.

Opnå skarpere og mere professionelle udskrifter med Xerox Business kopipapir i A4-format. Kvalitet og pålidelighed i hver eneste side.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901532593808 Kategori:

Dyk ned i en verden af uendelige muligheder med Xerox Business A4 kopipapir. Dette hvide 80 g/m² papir er den ultimative løsning til alle dine udskriftsbehov, uanset om du arbejder på kontoret, i et hjemmekontor eller har brug for det til skoleprojekter. Med en pakke på 500 ark får du masser af papir til at fortsætte med dine kreative projekter uden bekymringer.

Xerox Business A4 kopipapir er designet til at levere skarpe og klare udskrifter hver gang. Den glatte overflade sikrer, at farverne popper, og teksten er letlæselig. Uanset om du udskriver rapporter, præsentationer, fotos eller almindelige dokumenter, vil dette papir sikre, at dine udskrifter ser professionelle ud hver gang.

Med en vægt på 80 g/m² er Xerox Business A4 papiret kraftigt og holdbart nok til at klare en lang række opgaver. Du behøver ikke bekymre dig om gennemsigtighed eller papir, der krøller, da dette papir er af høj kvalitet og skabt til at imødekomme dine behov.

Det hvide farvevalg giver en ren og professionel finish på dine udskrifter, hvilket er ideelt til præsentationer, rapporter eller andre dokumenter, hvor et elegant udseende er vigtigt. Xerox Business A4 kopipapir er alsidigt og egnet til både sort-hvid og farveudskrifter, hvilket gør det til det perfekte valg til enhver printopgave.

Udover at være yderst funktionelt er Xerox Business A4 kopipapir også miljøvenligt. Det er FSC-certificeret, hvilket betyder, at papiret kommer fra bæredygtige skove. Du kan være sikker på, at du gør en positiv forskel for miljøet, når du vælger dette papir til dine udskriftsbehov.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til dine udskrifter. Vælg Xerox Business A4 kopipapir til at sikre, at dine dokumenter ser bedst muligt ud hver gang. Tag din udskriftsoplevelse til næste niveau med dette pålidelige og professionelle kopipapir. Bestil din pakke i dag og oplev forskellen med Xerox Business A4 kopipapir.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kopipapir Xerox Business A4 Hvid 80 G/M² – (500 Ark)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.