Rapid Btx140, Hæftepistol, Sort, Blå, Gul, 20 Skud/Min, 6 Mm, 1,4 Cm, No. 140

854 kr.

Skyd højt med Rapid Btx140 hæftepistolen. Op til 20 skud/min, 6 mm dybde, og kompakt design – din perfekte makker til hurtig og præcis hæftning.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900216860877 Kategori:

Med Rapid BTX140 hæftepistolen får du et præcisionsværktøj, der kombinerer holdbarhed, effektivitet og brugervenlighed i én pakke. Denne hæftepistol er designet til at tackle enhver opgave med lethed og præcision.

Med en imponerende kapacitet på op til 20 hæfteklammer pr. minut kan du arbejde hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Denne hæftepistol er ideel til både professionelle håndværkere og gør-det-selv entusiaster, der kræver pålidelige resultater gang på gang.

Den robuste konstruktion sikrer, at denne hæftepistol kan klare selv de mest krævende opgaver. Den ergonomiske håndtag giver dig en behagelig arbejdsoplevelse og reducerer træthed, selv under længerevarende projekter. Det kompakte design gør den nem at anvende på trange steder og sikrer præcis hæftning hver gang.

Med en hæftekapacitet på 6 mm og hæfteklammer med en længde på 1,4 cm kan du sikre professionelle resultater på en række forskellige materialer. Denne alsidige hæftepistol er perfekt til alt fra møbelmontering og tæppeforing til kunst og håndværksprojekter.

Denne Rapid BTX140 hæftepistol er et pålideligt redskab, der vil være en uvurderlig tilføjelse til dit værktøjskasse. Uanset om du er en erfaren professionel eller en ivrig gør-det-selv entusiast, vil denne hæftepistol levere pålidelige og professionelle resultater hver gang. Gør dig klar til at løse dine opgaver med præcision og effektivitet med Rapid BTX140 hæftepistolen ved din side.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rapid Btx140, Hæftepistol, Sort, Blå, Gul, 20 Skud/Min, 6 Mm, 1,4 Cm, No. 140”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.