Lexmark CS735de Laserprinter – Farve – Laser

9.137 kr.

Få enestående farveudskrifter i professionel kvalitet med Lexmark CS735de Laserprinter. Den ideelle printer til effektivt kontorarbejde.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801300375419 Kategori:

Lexmark CS735de Laserprinter er det ultimative valg, når det kommer til at opfylde dine printbehov på en effektiv og pålidelig måde. Med denne imponerende farvelaserprinter kan du bringe dine dokumenter og projekter til live med skarpe, detaljerede farver og en imponerende opløsning på 1200 x 1200 dpi.

Med mulighed for duplexudskrivning kan du nemt spare papir og bidrage til en mere bæredygtig arbejdsplads. Den hurtige udskrivningshastighed på op til 50 sider pr. minut, både i farve og mono, sikrer, at du aldrig behøver at vente på dine vigtige dokumenter.

Den generøse papirkapacitet på 650 ark betyder, at du kan skifte mellem forskellige medier og formater uden besvær. Uanset om du skal udskrive almindelige dokumenter, præsentationer eller brochurer, kan Lexmark CS735de håndtere det med lethed.

Takket være den avancerede teknologi sikrer denne laserprinter skarpe og klare udskrifter hver gang. Med Gigabit LAN og USB 2.0-forbindelser kan du nemt tilslutte printerne til dit netværk og dele den med dine kolleger eller venner.

Lexmark CS735de Laserprinter er ikke kun en pålidelig arbejdshest, den er også designet med brugervenlighed i tankerne. Det intuitive kontrolpanel gør det let at navigere gennem forskellige indstillinger og tilpasse dine udskrifter efter behov.

Uanset om du arbejder hjemmefra, i et mindre kontor eller i en travl virksomhed, vil Lexmark CS735de Laserprinter opfylde dine forventninger og mere til. Invester i kvalitet, pålidelighed og effektivitet med denne imponerende farvelaserprinter fra Lexmark.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lexmark CS735de Laserprinter – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.