Lexmark CS730de Laserprinter – Farve – Laser

5.629 kr.

Få fantastisk farveudskriftskvalitet med Lexmark CS730de Laserprinter. Robust, pålidelig og effektiv – perfekt til ethvert kontorbehov.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801300375418 Kategori:

Tag din printoplevelse til det næste niveau med Lexmark CS730de laserprinter. Denne imponerende farvelaserprinter er designet til at imødekomme behovene hos selv de mest krævende brugere. Med en imponerende udskriftskvalitet på 1200 x 1200 dpi leverer denne printer skarpe og klare dokumenter hver gang.

Med en imponerende udskriftshastighed på op til 40 sider pr. minut, både i sort-hvid og farve, kan du være sikker på at få dine printjob færdige hurtigt og effektivt. Den indbyggede duplexfunktion gør det nemt at udskrive på begge sider af papiret, hvilket sparer dig tid og penge.

Lexmark CS730de har en stor papirkapacitet på op til 650 ark, hvilket betyder færre afbrydelser for at genopfylde papir. Du kan nemt administrere dine udskriftsopgaver gennem det intuitive kontrolpanel og bruge de avancerede tilslutningsmuligheder, herunder USB 2.0, Gigabit LAN og USB 2.0 vært.

Denne printer er ideel til både hjemme- og kontorbrug, og dens pålidelighed og robuste design gør den til en pålidelig makker i din arbejdsdag. Uanset om du udskriver rapporter, præsentationer eller fotos, vil Lexmark CS730de sikre, at dine materialer ser professionelle ud hver gang.

Så hvorfor vente? Tag kontrol over dine udskrifter med Lexmark CS730de laserprinter i dag, og oplev en ny standard for udskriftskvalitet og produktivitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lexmark CS730de Laserprinter – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.