Brother MFC-L9670CDNTT – multifunction printer – colour Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser

16.491 kr.

Oplev enestående udskriftskvalitet og effektivitet med Brother MFC-L9670CDNTT. Multifunktionel farvelaserprinter med lynhurtig udskrivning og avancerede funktioner.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801380902612 Kategori:

Brother MFC-L9670CDNTT er den ultimative multifunktionsprinter, der vil revolutionere din arbejdsdag. Med en imponerende farveudskrivningskvalitet og lynhurtig udskrivningshastighed på op til 40 sider pr. minut, vil denne printer være din trofaste følgesvend, der håndterer alle dine udskrivningsbehov med lethed og præcision.

Det store papirkapacitet på op til 1620 ark betyder, at du sjældent skal bekymre dig om at skulle genopfylde papir, og den automatiske dokumentføder gør det nemt at kopiere og scanne flere sider med et enkelt tryk på knappen. Med indbygget faxfunktion kan du nemt sende og modtage vigtig dokumentation direkte fra din printer.

Denne multifunktionsprinter er designet med brugervenlighed for øje. Det intuitive touchpanel giver dig let adgang til alle printerens funktioner, og med NFC-teknologi kan du nemt udskrive fra dine mobile enheder uden besvær. Desuden kommer denne printer med avancerede tilslutningsmuligheder, herunder USB 2.0, Gigabit LAN og USB 2.0 vært, der sikrer problemfri integration i dit eksisterende arbejdsmiljø.

Brother MFC-L9670CDNTT er mere end bare en printer – det er et værktøj til effektivitet og produktivitet. Lad denne printer være din pålidelige partner, der bringer dine ideer til live med skarpe farver, knivskarpe tekst og enestående kvalitet. Med denne printer i dit arsenal er du klar til at tage din arbejdsdag til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brother MFC-L9670CDNTT – multifunction printer – colour Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.