HP LaserJet Enterprise M507x Laserprinter – Monokrom – Laser

5.611 kr.

Oplev pålidelig og effektiv printning med den kraftfulde HP LaserJet Enterprise M507x. Ideel til travle arbejdsgrupper og sikkerhedsbevidste virksomheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800286122259 Kategori:

Gør dit arbejdsliv mere effektivt og produktivt med HP LaserJet Enterprise M507x Laserprinter. Den ultimative laserprinter, der er designet til at imødekomme selv de mest krævende printopgaver med lethed og præcision. Med en imponerende opløsning på 1200 x 1200 dpi leverer denne printer skarpe, tydelige og professionelle dokumenter hver gang.

Denne monokrome laserprinter er ideel til kontorer og virksomheder, der har behov for at printe store mængder af dokumenter i høj kvalitet på kort tid. Med en imponerende hastighed på op til 43 sider pr. minut kan du hurtigt få dine opgaver klaret og komme videre til næste opgave.

Med indbygget duplexfunktionalitet kan du nemt producere dobbeltsidet print, hvilket ikke kun sparer papir, men også tid og penge. Den store papirkapacitet på op til 1200 ark betyder, at du ikke behøver at efterfylde papir så ofte, hvilket øger din effektivitet og workflow.

Takket være de mange tilslutningsmuligheder som USB 2.0, Gigabit LAN, Wi-Fi(n), USB 2.0 vært og Bluetooth LE, kan du nemt tilslutte din printer til forskellige enheder og printe trådløst fra din computer, smartphone eller tablet.

Med HP LaserJet Enterprise M507x Laserprinter kan du være sikker på at opnå enestående printkvalitet, pålidelighed og holdbarhed, hvilket gør den til det ideelle valg for enhver virksomhed, der ønsker at opnå professionelle resultater hver gang. Invester i denne imponerende laserprinter i dag og tag dit print til næste niveau.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HP LaserJet Enterprise M507x Laserprinter – Monokrom – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.