Brother MFC-L9670CDNT – multifunction printer – colour Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser

15.519 kr.

Effektivitet møder kvalitet med Brother MFC-L9670CDNT multifunktionsprinter. Spar tid og penge med denne pålidelige løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801380768725 Kategori:

Brother MFC-L9670CDNT er den ultimative løsning til dine print-, kopi-, scanning- og faxbehov. Denne imponerende multifunktionsprinter kombinerer høj ydeevne med enestående farveudskrivning i laserformat, og er designet til at imødekomme behovene i selv de mest krævende arbejdsmiljøer.

Med en imponerende udskrivningshastighed på op til 40 sider pr. minut, kan du regne med at få dine dokumenter ud i en fart. Denne printer leverer skarpe og klare farveudskrifter med en imponerende opløsning, der sikrer høj kvalitet hver gang. Uanset om du udskriver tekstdokumenter, præsentationer eller brochurer, vil Brother MFC-L9670CDNT levere resultater, der imponerer.

Med en stor kapacitet på op til 1120 ark kan du foretage store printjobs uden behov for hyppig genopfyldning af papir. Dette gør arbejdsgangen mere effektiv og sikrer, at du kan holde fokus på dine opgaver uden afbrydelser.

Denne multifunktionsprinter er udstyret med avancerede funktioner som NFC (Near Field Communication) og Gigabit LAN, der gør det nemt at forbinde og dele printerressourcer på tværs af netværket. Du kan også udskrive direkte fra USB-enheder takket være USB 2.0-værtsstikket, hvilket giver dig stor fleksibilitet og bekvemmelighed.

Brother MFC-L9670CDNT er ikke blot en printer – det er din pålidelige arbejdspartner, der hjælper med at optimere dine print- og dokumentationsprocesser. Med dens imponerende ydeevne, holdbarhed og avancerede funktioner er denne multifunktionsprinter det perfekte valg for virksomheder og kontorer, der kræver det bedste. Invester i Brother MFC-L9670CDNT i dag og oplev, hvordan den kan løfte dine printbehov til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brother MFC-L9670CDNT – multifunction printer – colour Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.