Brother HL-L9470CDNT – printer – colour – laser Laserprinter – Farve – Laser

10.264 kr.

Fremragende udskriftskvalitet og høj hastighed. Brother HL-L9470CDNT leverer professionelle resultater hver gang. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801380768723 Kategori:

Brother HL-L9470CDNT er ikke bare din gennemsnitlige printer; det er et kraftværk af teknologi og driftssikkerhed, der vil løfte dine udskrivningsbehov til det næste niveau. Med sin imponerende farve-laserudskrivningsteknologi kan denne printer skabe dokumenter med enestående farver og skarphed. Uanset om du udskriver professionelle rapporter, kreative projekter eller skoleopgaver, kan du være sikker på, at Brother HL-L9470CDNT leverer resultater af høj kvalitet hver gang.

Med en imponerende opløsning på op til 2400 x 600 dpi sikrer denne printer, at dine billeder og tekst altid er krystalklare og skarpe. Uanset om du udskriver sort-hvid eller farvedokumenter, vil Brother HL-L9470CDNT sikre, at dine materialer skiller sig ud med levende farver og detaljer, der fanger øjet.

Med en imponerende udskrivningshastighed på op til 40 sider pr. minut, behøver du aldrig vente længe på dine dokumenter. Denne printer er perfekt til travle kontormiljøer eller hjemmearbejdspladser, hvor effektivitet og produktivitet er afgørende. Med den indbyggede duplexudskrivning kan du også nemt reducere spild og skåne miljøet ved at udskrive på begge sider af papiret.

Med en stor papirkapacitet på op til 1120 ark behøver du ikke bekymre dig om konstant at skulle fylde papir i din printer. Denne printer er designet til at håndtere store udskrivningsopgaver uden besvær, så du kan bruge din tid på vigtigere opgaver.

Denne printer tilbyder forskellige tilslutningsmuligheder, herunder USB 2.0, Gigabit LAN, NFC og USB 2.0 vært, så du kan nemt tilslutte dine enheder og begynde at udskrive med det samme. Uanset om du bruger en computer, en smartphone eller en tablet, kan du nemt dele denne printer med alle i dit hjem eller kontor.

Brother HL-L9470CDNT er mere end bare en printer; det er en pålidelig og effektiv løsning til dine udskrivningsbehov. Med dens imponerende funktioner, høje udskrivningshastighed og enestående udskriftskvalitet kan du være sikker på, at denne printer vil hjælpe dig med at opnå imponerende resultater hver gang. Giv dine udskrifter et løft med Brother HL-L9470CDNT og oplev forskellen i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brother HL-L9470CDNT – printer – colour – laser Laserprinter – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.