Brother DCP-L3555CDW – multifunction printer – colour Laserprinter Multifunktion – Farve – LED

3.384 kr.

Opdag Brother DCP-L3555CDW, den ultimative multifunktionsprinter med farve Laser-udskrivning og LED-scanning. Effektivitet og kvalitet i én enhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801380763085 Kategori:

Brother DCP-L3555CDW er den ultimative løsning til dit kontor, der tilbyder enestående farveudskrivning, kopi- og scanningsevner. Denne multifunktionsprinter er skabt til at imponere med sin imponerende præstation og driftssikkerhed. Med en udskrivningshastighed på op til 26 sider pr. minut i både farve og sort-hvid er du sikret effektivitet og produktivitet i din arbejdsdag.

Den avancerede LED-teknologi i Brother DCP-L3555CDW sikrer skarpe og præcise udskrifter, der skiller sig ud med smukke farver og detaljer. Med en automatisk duplexfunktion kan du nemt spare papir og skabe professionelle dokumenter og præsentationer uden besvær. Med en høj opløsning på op til 2400 x 600 dpi og muligheden for at udskrive på en række medier, herunder A4 og Legal, får du fuld kontrol over dine udskrivningsbehov.

Denne printer er designet til at lette din arbejdsgang med praktiske funktioner som trådløs Wi-Fi-forbindelse, så du kan udskrive direkte fra dine enheder uden besvær. Med en stor papirkapacitet på op til 250 ark kan du forblive fokuseret på dit arbejde uden at skulle bekymre dig om hyppige påfyldninger af papir.

Brother DCP-L3555CDW er ikke blot en printer, men en pålidelig partner i din daglige arbejdsrutine. Den intuitive betjeningspanel gør det nemt at administrere dine udskrivningsopgaver, mens den alsidige scanner og kopi-funktion giver dig mulighed for at håndtere en bred vifte af dokumenter med lethed.

Tag din produktivitet til det næste niveau med Brother DCP-L3555CDW, en multifunktionsprinter, der kombinerer kvalitet, effektivitet og pålidelighed i én kompakt enhed. Gør dine udskrivningsopgaver til en leg med denne avancerede printer, der sætter nye standarder for professionel udskrivning. Investér i Brother DCP-L3555CDW i dag og oplev en verden af muligheder for din virksomhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brother DCP-L3555CDW – multifunction printer – colour Laserprinter Multifunktion – Farve – LED”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.