OKI MC853DNV A3 Color MFP Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – LED

16.857 kr.

OKI MC853DNV: Få professionelle udskrifter i farver på op til A3-størrelse med denne alsidige MFP laserprinter inkl. faxfunktion.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800168896854 Kategori:

Forestil dig en verden, hvor enhver udskrift, kopi eller scanning går som en leg. OKI MC853DNV A3 Color MFP Laserprinter Multifunktion er en sand mester i sit felt, og med denne printer vil du opleve en helt ny standard for effektivitet og kvalitet.

Lad os starte med farverne – denne printer giver dig en eksplosion af levende og præcise farver, som vil gøre dine udskrifter til kunstværker i sig selv. Uanset om du udskriver rapporter, præsentationer eller fotografier, vil resultatet altid være i topklasse.

Den imponerende A3-udskriftskapacitet giver dig mulighed for at tænke stort. Med plads til store formater vil du kunne realisere dine mest ambitiøse projekter uden at gå på kompromis med kvaliteten. OKI MC853DNV er din partner til store ideer og store resultater.

Hastigheden er en afgørende faktor i enhver travl arbejdsdag, og denne printer skuffer ikke. Med en imponerende udskriftshastighed på op til 23 sider pr. minut vil du kunne holde trit med ethvert tempo og levere dokumenter på ingen tid.

Multifunktionaliteten er en anden nøglefaktor ved denne printer. Udover at kunne printe i farver og i store formater kan du også kopiere, scanne og sende fax direkte fra denne enhed. Alt er samlet i én kompakt pakke, der sparer plads og tid i din dagligdag.

Med en stor papirkapacitet på op til 2005 ark behøver du aldrig bekymre dig om at løbe tør for papir midt i en vigtig opgave. Denne printer er designet til at være pålidelig og effektiv, så du kan fokusere på dit arbejde uden unødvendige afbrydelser.

OKI MC853DNV A3 Color MFP Laserprinter Multifunktion er mere end bare en printer – den er din nøgle til at skabe, arbejde og tænke stort. Lad den være din trofaste følgesvend i din hverdag, og se, hvordan den kan løfte dine opgaver til nye højder. Gør dig klar til at opleve en ny definition af printerkvalitet og -præcision.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “OKI MC853DNV A3 Color MFP Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – LED”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.