Lexmark CS431dw Laserprinter – Farve – Laser

3.030 kr.

Få knivskarpe farver og lynhurtig udskrivning med Lexmark CS431dw – din løsning til professionelle udskrifter. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800320622711 Kategori:

Lexmark CS431dw laserprinter er det ultimative valg for dig, der ønsker en pålidelig og effektiv printer, der kan håndtere alle dine udskrivningsbehov. Med en imponerende farvekvalitet og høj udskrivningshastighed er denne laserprinter perfekt til både professionelle dokumenter og farverige billeder.

Med en opløsning på 600 x 600 dpi sikrer Lexmark CS431dw, at dine udskrifter altid er skarpe og klar. Uanset om du udskriver tekstdokumenter eller grafiske billeder, leverer denne printer fantastiske resultater gang på gang. Med en udskrivningshastighed på op til 24,7 sider pr. minut i både sort-hvid og farve kan du nemt håndtere store udskriftsopgaver uden at skulle vente længe.

Den indbyggede duplexfunktion gør det nemt at udskrive på begge sider af papiret, hvilket sparer tid og reducerer omkostningerne ved papirforbrug. Med en papirkapacitet på 250 ark behøver du ikke bekymre dig om at skulle fylde papir på printerens bakke hele tiden.

Lexmark CS431dw har et brugervenligt design, der gør det nemt at installere og betjene. Med mulighed for tilslutning via USB 2.0, Gigabit LAN eller trådløst Wi-Fi(ac) kan du nemt dele printeren med andre brugere i dit netværk. Denne alsidighed gør det til et ideelt valg til både hjemme- og kontorbrug.

Med Lexmark CS431dw laserprinter kan du altid regne med pålidelig og professionel udskrivningskvalitet. Uanset om du har brug for at printe vigtige dokumenter til arbejdet eller farverige billeder til familiens album, vil denne printer opfylde dine forventninger og mere til. Gør dit udskriftsliv lettere og mere effektivt med Lexmark CS431dw.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lexmark CS431dw Laserprinter – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.