Xerox VersaLink C415 Color Laser All in One (C415V/DN) Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser

7.490 kr.

Køb den kraftfulde Xerox VersaLink C415 Color Laser All in One printer, der leverer enestående udskriftskvalitet og multifunktionalitet med hurtig og pålidelig ydeevne.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801372533645 Kategori:

Med den avancerede Xerox VersaLink C415 Color Laser All in One Laserprinter får du ikke bare en printer – du får en kraftfuld arbejdsstation til at håndtere alle dine udskrivningsbehov. Denne alsidige maskine er din pålidelige partner, som leverer professionelle resultater hver gang.

Med en imponerende udskrivningshastighed på op til 42 sider pr. minut behøver du aldrig mere at bekymre dig om lange ventetider. Uanset om du udskriver dokumenter, præsentationer eller billeder, leverer Xerox VersaLink C415 skarpe og klare resultater i levende farver takket være den avancerede laserprinterteknologi.

Denne multifunktionsprinter er designet til at imødekomme alle dine behov – den scanner, kopierer, udskriver og sender endda fax. Med en stor papirkapacitet på op til 251 ark kan du nemt håndtere store udskriftsopgaver uden at skulle fylde papir på hele tiden.

Med Xerox VersaLink C415 behøver du heller ikke bekymre dig om forbindelsen. Med en lang række tilslutningsmuligheder som USB 2.0, Gigabit LAN, USB vært og NFC kan du nemt og problemfrit tilslutte dine enheder og begynde at udskrive med det samme.

Denne printer er ikke bare en smart investering rent funktionelt, den er også designet til at være brugervenlig og intuitiv. Den store touchscreen giver dig nem adgang til alle funktioner, og med Xerox ConnectKey-teknologien kan du nemt tilpasse printerens indstillinger til dine præcise behov.

Så hvis du leder efter en pålidelig, hurtig og alsidig printer til dit hjemmekontor eller virksomhed, så er Xerox VersaLink C415 Color Laser All in One Laserprinter det perfekte valg. Lad Xerox være din partner i arbejdet med at skabe professionelle og imponerende udskrifter hver gang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xerox VersaLink C415 Color Laser All in One (C415V/DN) Laserprinter Multifunktion med Fax – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.