Brother HL-L9470CDN Color Laser Printer Laserprinter – Farve – Laser

5.507 kr.

Ønsker du en pålidelig og hurtig laserprinter med imponerende farveudskrifter? Opdag Brother HL-L9470CDN – din løsning til professionelle print.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801338033066 Kategori:

Brother HL-L9470CDN Color Laser Printer Laserprinter – Farve – Laser er den ultimative løsning til dine professionelle udskrivningsbehov. Denne topmoderne laserprinter leverer enestående udskriftskvalitet med en imponerende opløsning på 2400 x 600 dpi, hvilket sikrer skarpe og klare dokumenter hver gang.

Med en imponerende udskriftshastighed på op til 40 sider pr. minut, både i sort-hvid og farve, kan du håndtere store udskriftsopgaver med lethed og effektivitet. Den automatiske duplexfunktion gør det muligt at udskrive på begge sider af papiret, hvilket sparer både tid og papir.

Brother HL-L9470CDN har en stor papirkapacitet på op til 620 ark, hvilket betyder færre afbrydelser for at genopfylde papirtrækket. Denne printer er designet til at opfylde behovene i travle kontormiljøer og leverer pålidelige og professionelle resultater hver gang.

Med funktioner som Gigabit LAN, USB 2.0, USB-værtsforbindelse og NFC-teknologi er Brother HL-L9470CDN fuldt ud integreret i dit eksisterende netværk og giver dig mulighed for nemt at udskrive fra en lang række enheder.

Uanset om du har brug for at udskrive vigtige dokumenter, farverige præsentationer eller professionelle rapporter, vil Brother HL-L9470CDN Color Laser Printer Laserprinter – Farve – Laser være din pålidelige makker. Invester i en printer, der kan følge med dit travle arbejdsliv og leverer konsekvent imponerende resultater. Med Brother HL-L9470CDN er du altid sikret professionelle udskrifter, når du har brug for dem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brother HL-L9470CDN Color Laser Printer Laserprinter – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.