Xerox C230 Color Laser Printer (C230V/DNI) Laserprinter – Farve – Laser

1.790 kr.

Få lynhurtig farveudskrivning i professionel kvalitet med Xerox C230 Color Laser Printer. Ideel til travle kontorer og virksomheder.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800364532372 Kategori:

Drømmer du om at revolutionere din arbejdsplads med en topmoderne og effektiv farvelaserprinter? Så er Xerox C230 Color Laser Printer det ideelle valg for dig. Med dens imponerende ydeevne og alsidige funktioner vil denne printer bringe dine udskrifter til et helt nyt niveau af professionalisme og kvalitet.

Xerox C230 Color Laser Printer leverer skarpe og levende farver med en imponerende opløsning på 600 x 600 dpi, hvilket sikrer, at dine dokumenter og billeder får en imponerende kvalitet og detaljegrad. Uanset om du udskriver rapporter, præsentationer eller marketingmateriale, vil denne printer sikre, at dine projekter skiller sig ud med deres professionelle finish.

Med en høj udskrivningshastighed på op til 22 sider pr. minut, både i sort-hvid og farve, kan du være sikker på, at dine udskrifter bliver produceret i en fart, hvilket sparer dig tid og øger din produktivitet. Den indbyggede duplexfunktion gør det nemt at udskrive på begge sider af papiret, hvilket ikke kun sparer miljøet, men også dine omkostninger i forhold til papirforbrug.

Xerox C230 Color Laser Printer er designet til at imødekomme dine behov, hvad end du arbejder på kontoret eller derhjemme. Med en stor papirkapacitet på 250 ark behøver du ikke bekymre dig om hyppige påfyldninger, og med mulighed for tilslutning via USB, LAN eller trådløs Wi-Fi er det enkelt at oprette forbindelse og starte udskrivning med det samme.

Den brugervenlige betjeningspanel gør det let at navigere og styre dine udskrifter, og med Xerox’ pålidelige teknologi er du garanteret en stabil og effektiv ydeevne hver gang. Uanset om du er en travl professionel, en kreativ sjæl eller bare en person, der sætter pris på kvalitetsudskrifter, vil Xerox C230 Color Laser Printer opfylde dine forventninger og mere til.

Tag dine udskrifter til det næste niveau med Xerox C230 Color Laser Printer og nyd en professionel, pålidelig og imponerende udskriftskvalitet hver gang. Gør din arbejdsdag lettere og mere produktiv med denne imponerende farvelaserprinter fra Xerox.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Xerox C230 Color Laser Printer (C230V/DNI) Laserprinter – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.