HP LaserJet MFP M438n Laserprinter Multifunktion – Monokrom – Laser

4.518 kr.

Opgrader din kontors produktivitet med HP LaserJet M438n. Hurtig, pålidelig udskrivning i professionel kvalitet. Bestil nu og få mere fra din printer.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800320554097 Kategori:

HP LaserJet MFP M438n laserprinter er det ultimative redskab til effektivitet og produktivitet på kontoret. Denne multifunktionsprinter leverer imponerende monokrom udskriftskvalitet i en hurtig og pålidelig pakke. Med avanceret laserprinterteknologi kan du stole på, at dine dokumenter altid vil se professionelle ud.

Med evnen til at udskrive på A3- og Ledger-størrelse papir er denne printer perfekt til store projekter, præsentationer og marketingmaterialer. Du vil blive imponeret over den skarpe tekst og detaljerede grafik, som denne printer leverer hver gang. Den imponerende hastighed på op til 24 sider pr. minut betyder, at du aldrig behøver at vente længe på dine udskrifter.

HP LaserJet MFP M438n er mere end bare en printer – den er også en kopi- og scanningsmaskine i en kompakt enhed. Med muligheden for at kopiere op til 22 sider pr. minut kan du nemt producere flere dokumenter på ingen tid. Den indbyggede scanner giver dig mulighed for nemt at digitalisere dine dokumenter og dele dem elektronisk med andre.

Med en papirkapacitet på op til 350 ark behøver du ikke bekymre dig om at skulle fylde papir i printerne hele tiden. Du kan bruge mere tid på at fokusere på dit arbejde og mindre tid på at bekymre dig om tekniske problemer. Med tilslutningsmuligheder via USB 2.0 og LAN kan du nemt dele denne printer med andre på kontoret og fra forskellige enheder.

Så hvis du leder efter en pålidelig, hurtig og alsidig printer til dit kontor, så er HP LaserJet MFP M438n det ideelle valg. Lad denne printer være dit hemmelige våben til at øge produktiviteten og imponere dine kollegaer med professionelle udskrifter hver gang. Investér i kvalitet og effektivitet med HP LaserJet MFP M438n laserprinter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HP LaserJet MFP M438n Laserprinter Multifunktion – Monokrom – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.