HP LaserJet Enterprise M507dn Mono Laser Printer Laserprinter – Monokrom – Laser

3.688 kr.

Fremragende udskriftskvalitet med HP LaserJet Enterprise M507dn. Hurtig, pålidelig og perfekt til travle kontorer. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800285185586 Kategori:

Skab effektivitet og pålidelighed på kontoret med HP LaserJet Enterprise M507dn Mono Laser Printer. Denne imponerende laserprinter er designet til at imødekomme behovene i selv de travleste arbejdsmiljøer og leverer enestående udskriftskvalitet og hastighed.

Med en imponerende opløsning på 1200 x 1200 dpi sikrer HP LaserJet Enterprise M507dn skarpe, klare og professionelle dokumenter hver gang. Med en imponerende hastighed på op til 50 sider pr. minut kan du hurtigt og nemt udskrive store opgaver uden at skulle vente længe.

Den indbyggede duplexfunktion giver dig mulighed for automatisk at udskrive på begge sider af papiret, hvilket sparer tid, reducerer spild og minimerer miljøpåvirkningen. Med en stor papirkapacitet på 650 ark behøver du ikke bekymre dig om konstant at skulle genopfylde papir, og den robuste konstruktion sikrer pålidelig ydeevne dag efter dag.

Takket være USB 2.0, Gigabit LAN og USB 2.0 vært forbindelserne kan du nemt tilslutte printerne til dit netværk og dele den med dine kollegaer, hvilket øger produktiviteten og effektiviteten. Denne intelligente printer er også kompatibel med en række mobile udskrivningsløsninger, så du kan nemt udskrive fra din smartphone eller tablet.

HP LaserJet Enterprise M507dn Mono Laser Printer er det ultimative valg for virksomheder, der kræver pålidelighed, hastighed og kvalitet i deres udskrivningsbehov. Invester i denne fremragende laserprinter i dag og oplev, hvordan den kan forbedre din arbejdsdag og effektivitet på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HP LaserJet Enterprise M507dn Mono Laser Printer Laserprinter – Monokrom – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.