HP Color LaserJet Enterprise 6700dn Laserprinter – Farve – Laser

9.093 kr.

Optimer din printkvalitet og effektivitet med HP Color LaserJet Enterprise 6700dn laserprinter. Farvedokumenter i høj kvalitet og hurtig udskrivning.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801339398509 Kategori:

HP Color LaserJet Enterprise 6700dn Laserprinter er den ultimative løsning til dine printbehov. Med denne avancerede laserprinter kan du skabe smukke, skarpe dokumenter og farverige billeder med en imponerende opløsning på 1200 x 1200 dpi. Uanset om du udskriver rapporter, præsentationer eller marketingmateriale, vil denne printer sikre, at dine printprojekter skiller sig ud med professionel kvalitet.

Med en imponerende udskrivningshastighed på op til 52 sider pr. minut, vil du kunne få tingene gjort hurtigt og effektivt. Aldrig mere tidsspilde med langsomme printere – HP Color LaserJet Enterprise 6700dn leverer konsistente resultater på et øjeblik. Desuden kan denne printer håndtere papirstørrelser op til A4 og Legal, hvilket gør den ideel til forskellige typer opgaver.

Med indbygget duplexfunktion kan du nemt producere tosidet dokumenter og spare papir, hvilket er godt både for miljøet og din tegnebog. Den store papirkapacitet på 650 ark betyder også, at du kan udskrive flere sider uden konstant at skulle genopfylde papirbakken.

HP Color LaserJet Enterprise 6700dn er en pålidelig og brugervenlig printer, der er designet til at holde op med de travleste arbejdsdage. Med Gigabit LAN, USB 3.0, USB 2.0 vært og USB 3.0 vært tilslutningsmuligheder kan du nemt integrere denne printer i dit eksisterende netværk og starte udskrivning med det samme.

Uanset om du er en virksomhedsejer, en studerende eller en hjemmebruger, vil HP Color LaserJet Enterprise 6700dn opfylde dine printbehov på en pålidelig og effektiv måde. Investér i denne topmoderne laserprinter i dag, og oplev den utrolige kvalitet, hastighed og pålidelighed, som HP er kendt for. Der er ingen grænser for, hvad du kan opnå med HP Color LaserJet Enterprise 6700dn ved din side. Optimer din printoplevelse og tag dine printprojekter til det næste niveau med denne fantastiske printer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HP Color LaserJet Enterprise 6700dn Laserprinter – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.