Canon i-SENSYS MF655Cdw Laserprinter Multifunktion – Farve – Laser

2.499 kr.

Oplev enestående udskriftskvalitet og effektivitet med Canon i-SENSYS MF655Cdw laserprinter. Skab professionelle dokumenter hver gang.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372801333473519 Kategori:

Med Canon i-SENSYS MF655Cdw Laserprinter Multifunktion får du en kraftfuld, professionel printer, der giver dig fantastiske resultater hver gang. Denne imponerende laserprinter er designet til at imødekomme behovene hos selv de mest krævende brugere og leverer enestående farveudskrifter af høj kvalitet.

Ud over at være en pålidelig printer er Canon i-SENSYS MF655Cdw også en alsidig multifunktionsenhed, der kombinerer print, kopi og scanning i én kompakt enhed. Dette gør den til det perfekte valg for både hjemmebrugere og virksomheder, der har brug for en pålidelig og effektiv printer til daglig brug.

Med en printopløsning på op til 1200 x 1200 dpi leverer Canon i-SENSYS MF655Cdw skarpe og klare udskrifter, der vil imponere enhver. Uanset om du udskriver tekstdokumenter, farvegrafik eller fotos, kan du være sikker på, at denne printer vil levere resultater i topklasse hver gang.

Hastigheden er også imponerende, med en udskriftshastighed på op til 21 sider pr. minut i både farve og sort-hvid. Dette betyder, at du kan få dine dokumenter ud hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med en papirkapacitet på op til 250 ark kan du nemt håndtere store udskriftsopgaver uden at skulle fylde papir i printeren hele tiden. Derudover har denne printer en række tilslutningsmuligheder, herunder USB 2.0, Gigabit LAN, Wi-Fi og USB vært, så du nemt kan tilslutte den til dit netværk og udskrive fra en række enheder.

Alt i alt er Canon i-SENSYS MF655Cdw Laserprinter Multifunktion en premium printer, der leverer imponerende resultater hver gang. Uanset om du har brug for at udskrive dokumenter til arbejdet, skolen eller dit hjemmekontor, vil denne printer opfylde dine behov og mere til. Gør dig selv den tjeneste at investere i denne fantastiske printer i dag og oplev forskellen selv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Canon i-SENSYS MF655Cdw Laserprinter Multifunktion – Farve – Laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.