Kyocera Ecosys P5026cdn – Printer – Farve – Duplex – Laser – A4/Legal – 9600 X 600 Dpi – Op Til 26 Spm (Mono) / Op Til 26 Spm (Farve) – Kapacitet: 30

3.560 kr.

Opgradér dit kontor med Kyocera Ecosys P5026cdn. Den hurtige, farveprinter leverer skarpe resultater og omkostningseffektivitet. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901371525099 Kategori:

Med Kyocera Ecosys P5026cdn får du en printer i særklasse, der leverer imponerende resultater hver gang. Med en imponerende farveudskrivningskapacitet og avanceret laser teknologi, er denne printer designet til at imødekomme dine professionelle udskriftsbehov på en pålidelig og effektiv måde.

Med en imponerende opløsning på op til 9600 x 600 dpi sikrer Kyocera Ecosys P5026cdn, at dine udskrifter er skarpe, klare og iøjnefaldende. Uanset om du udskriver tekstdokumenter, farverige præsentationer eller professionelle grafikker, leverer denne printer med en hastighed på op til 26 sider pr. minut, både i sort-hvid og farve.

Med duplexudskrivning kan du nemt spare papir og reducere miljøpåvirkningen. Denne funktion gør det muligt for dig at udskrive på begge sider af papiret med lethed, hvilket ikke kun sparer tid, men også ressourcer.

Kyocera Ecosys P5026cdn har en imponerende papirkapacitet på op til 250 ark, hvilket betyder, at du kan udføre store udskriftsopgaver uden konstant at skulle fylde papir på. Denne printer er ideel til travle kontorer og arbejdsgrupper, der kræver en pålidelig og effektiv udskrivningsløsning.

Med intuitive funktioner som trådløs udskrivning og direkte udskrivning fra mobile enheder, kan du nemt og bekvemt udskrive fra hvor som helst i kontoret eller endda på farten. Du behøver ikke længere at bekymre dig om kabler eller tilslutninger – med Kyocera Ecosys P5026cdn er fremtiden for udskrivning inden for rækkevidde.

Tag din udskrivning til det næste niveau med Kyocera Ecosys P5026cdn – en printer, der kombinerer avanceret teknologi, pålidelighed og brugervenlighed i en enestående pakke. Uanset om du er en amatør eller en professionel, vil denne printer imponere dig med sine imponerende udskriftsresultater og holdbarhed. Investér i Kyocera Ecosys P5026cdn i dag og oplev udskrivning på et helt nyt niveau.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kyocera Ecosys P5026cdn – Printer – Farve – Duplex – Laser – A4/Legal – 9600 X 600 Dpi – Op Til 26 Spm (Mono) / Op Til 26 Spm (Farve) – Kapacitet: 30”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.