Kyocera Ecosys Pa2100cwx – Printer – Farve – Duplex – Laser – A4/Legal – 9600 X 600 Dpi – Op Til 21 Spm (Mono) / Op Til 21 Spm (Farve) – Kapacitet: 3

2.224 kr.

Med Kyocera Ecosys Pa2100cwx får du en effektiv farvelaserprinter med høj kvalitet og hurtig udskrivning. Perfekt til travle kontorer. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144901317414954 Kategori:

Træd ind i en verden af effektivitet og professionel kvalitet med Kyocera Ecosys Pa2100cwx-printeren. Denne smarte printer er designet til at imødekomme dine behov for hurtig og pålidelig udskrivning i farver og sort-hvid. Med en imponerende opløsning på op til 9600 x 600 dpi garanterer den skarpe og klare udskrifter hver gang.

Kyocera Ecosys Pa2100cwx er den ultimative ledsager til ethvert travlt kontormiljø, da den har en imponerende udskrivningshastighed på op til 21 sider pr. minut både i sort-hvid og farver. Dette betyder, at dine dokumenter vil være klar på ingen tid, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Med duplexfunktionen behøver du ikke at bekymre dig om manuel vendning af papiret. Printeren klarer det hele for dig med lethed, hvilket sparer dig tid og reducerer spild. Derudover har den en stor papirkapacitet på op til 300 ark, hvilket betyder færre afbrydelser og mere effektivitet.

Kyocera Ecosys Pa2100cwx er ikke kun en pålidelig arbejdshest, men den er også miljøvenlig. Med Kyoceras unikke Ecosys-teknologi reduceres både omkostninger og miljøpåvirkning, da den er designet til at minimere affald og energiforbrug.

Det stilfulde og kompakte design gør Kyocera Ecosys Pa2100cwx til det perfekte tilbehør til enhver moderne arbejdsplads. Den er nem at installere og bruge, så du kan komme i gang med at udskrive på ingen tid.

Investér i Kyocera Ecosys Pa2100cwx-printeren i dag, og oplev en ny standard for effektivitet, kvalitet og pålidelighed. Lad dine dokumenter skinne med professionelle udskrifter, der skiller sig ud fra mængden. Med Kyocera ved din side er du garanteret perfekte resultater hver gang. Gør din arbejdsdag mere produktiv med Kyocera Ecosys Pa2100cwx-printeren.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kyocera Ecosys Pa2100cwx – Printer – Farve – Duplex – Laser – A4/Legal – 9600 X 600 Dpi – Op Til 21 Spm (Mono) / Op Til 21 Spm (Farve) – Kapacitet: 3”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.