Kyocera Ecosys Pa4500cx – Printer – Farve – Duplex – Laser – A4/Legal – 1200 X 1200 Dpi – Op Til 45 Spm (Mono) / Op Til 45 Spm (Farve) – Kapacitet: 5

6.277 kr.

Opnå professionelle resultater med Kyocera Ecosys Pa4500cx: hurtig udskrivning i farver og sort-hvid, duplexfunktion og imponerende 1200 x 1200 dpi opløsning – din effektive løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900091221922 Kategori:

Forestil dig en verden, hvor effektivitet og kvalitet går hånd i hånd. En verden, hvor dine printbehov opfyldes med lethed og præcision. Velkommen til Kyocera Ecosys Pa4500cx – din ultimative printerpartner til professionel brug.

Med en imponerende farveudskrivningskapacitet og en høj opløsning på 1200 x 1200 dpi producerer Kyocera Ecosys Pa4500cx levende og skarpe dokumenter, der skiller sig ud. Uanset om du udskriver rapporter, præsentationer eller brochurer, vil denne printer sikre, at dine materialer ser professionelle ud hver gang.

Forestil dig at have en printer, der kan opnå en hastighed på op til 45 sider pr. minut, uanset om det er i monokrom eller farve. Med Kyocera Ecosys Pa4500cx er ventetid en saga blot – lad din produktivitet skyde i vejret, mens printerens pålidelige ydelse tager sig af det tunge arbejde for dig.

Med duplexfunktionen behøver du ikke længere bekymre dig om at vende papiret manuelt – printerens intelligente design gør det muligt for dig at udskrive på begge sider uden besvær. Spar tid, spar papir, spar miljøet – alt sammen med Kyocera Ecosys Pa4500cx.

Denne printer er designet til at imødekomme selv de mest krævende behov på kontoret. Med en papirkapacitet på op til 500 ark kan du fokusere på dit arbejde uden afbrydelser. Når det er tid til at genopfylde, gør det lette og intuitive betjeningspanel det til en leg at fortsætte med dine udskrivningsopgaver.

Kyocera Ecosys Pa4500cx er mere end bare en printer – det er et pålideligt værktøj, der hjælper dig med at nå dine mål og skabe imponerende resultater. Lad denne printer være din trofaste følgesvend i en verden af udskrivning og oplev, hvordan den kan forvandle dit arbejde til en leg.

Opgrader din printoplevelse i dag med Kyocera Ecosys Pa4500cx – lad dine ideer tage form på papiret med uovertruffen kvalitet og hastighed. Tag kontrollen over dine udskrivningsbehov og lad denne printer løfte dine dokumenter til et helt nyt niveau af professionel kvalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kyocera Ecosys Pa4500cx – Printer – Farve – Duplex – Laser – A4/Legal – 1200 X 1200 Dpi – Op Til 45 Spm (Mono) / Op Til 45 Spm (Farve) – Kapacitet: 5”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.