Hp Color Laserjet Pro 4202Dn – Printer – Farve – Duplex – Laser – A4/Legal – 600 X 600 Dpi – Op Til 35 Spm (Mono) / Op Til 33 Spm (Farve) – Kapacitet

2.016 kr.

Med Hp Color Laserjet Pro 4202Dn får du lynhurtig og professionel farveudskrivning i høj kvalitet. Print dobbeltsidet let og effektivt. Opnå op til 35 ppm i sort-hvid og 33 ppm i farve – perfekt til travle kontorer. Bestil nu og oplev den ultimative printoplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900050869058 Kategori:

Forestil dig at kunne forvandle dine idéer og kreative visioner til virkelighed med lethed og stil. Med HP Color LaserJet Pro 4202Dn-printeren kan du nu opnå skarpe, farverige og professionelle udskrifter med en hastighed og kvalitet, der vil imponere dig gang på gang.

Denne printer er designet til at imødekomme dine behov for effektivitet og pålidelighed. Med en imponerende laserudskrivningsteknologi leverer den enestående udskrifter med en opløsning på op til 600 x 600 dpi, der fanger hver eneste detalje med fantastisk klarhed og farvepræcision.

Fleksibiliteten ved at kunne udskrive i både sort-hvid og farve samt muligheden for automatisk duplexudskrivning giver dig mulighed for at skabe professionelle dokumenter og præsentationer på en enkel og bekvem måde. Spar tid og ressourcer med den imponerende udskrivningshastighed på op til 35 spm (mono) eller 33 spm (farve), hvilket sikrer, at du kan få dine opgaver klaret hurtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med en stor papirkapacitet kan du fokusere på dit arbejde uden at skulle bekymre dig om hyppig påfyldning af papir, og den holdbare konstruktion sikrer langvarig pålidelighed og ydeevne. HP Color LaserJet Pro 4202Dn er din pålidelige partner, der er klar til at understøtte dine behov og ambitioner på arbejdspladsen.

Giv dine dokumenter, præsentationer og kreative projekter den opmærksomhed, de fortjener med HP Color LaserJet Pro 4202Dn-printeren. Lad dine ideer skinne og dine udskrifter imponere med den enestående kvalitet og pålidelighed, som kun HP kan tilbyde. Tag kontrollen over dine udskrifter og lad din kreativitet blomstre med denne innovative printer, der er skabt til at imødekomme dine højeste forventninger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hp Color Laserjet Pro 4202Dn – Printer – Farve – Duplex – Laser – A4/Legal – 600 X 600 Dpi – Op Til 35 Spm (Mono) / Op Til 33 Spm (Farve) – Kapacitet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.