Hp Color Laserjet Professional Cp5225dn – Printer – Farve – Duplex – Laser – A3 – 600 Dpi – Op Til 20 Spm (Mono) / Op Til 20 Spm (Farve) – Kapacitet:

9.118 kr.

Effektivt og pålideligt. HP Color LaserJet Professional CP5225dn printer i farve med dobbeltsidet udskrivning, laser-præcision og A3-format – perfekt til dine krav.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900047483386 Kategori:

Med HP Color Laserjet Professional Cp5225dn får du en printer, der leverer professionelle farveudskrifter i en imponerende kvalitet. Uanset om du har behov for at udskrive dokumenter, præsentationer eller markedsføringsmateriale, så vil denne printer sikre, at dine materialer skiller sig ud.

Med en duplexfunktion kan du nemt udskrive på begge sider af papiret, hvilket ikke kun sparer dig tid, men også reducerer dit papirforbrug. Denne funktion gør det muligt for dig at producere professionelle dokumenter med et enkelt tryk på knappen.

HP Color Laserjet Professional Cp5225dn er designet til at håndtere store udskriftsopgaver med lethed. Med en imponerende udskriftshastighed på op til 20 sider pr. minut, kan du få dine dokumenter hurtigt og effektivt ud på papiret, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Med en imponerende opløsning på 600 dpi vil dine farveudskrifter være skarpe og detaljerede, hvilket vil imponere kunder, kollegaer og samarbejdspartnere. Dine farverige grafikker og billeder vil springe ud af papiret og få opmærksomhed.

Den store papirkapacitet på denne printer gør den ideel til travle kontormiljøer, hvor der ofte skal udskrives store mængder dokumenter. Du behøver ikke at bekymre dig om at skulle fylde papir på hele tiden, da denne printer kan rumme store mængder papir ad gangen.

Så hvis du leder efter en printer, der kan levere imponerende farveudskrifter i en professionel kvalitet, samtidig med at den er holdbar og pålidelig, så er HP Color Laserjet Professional Cp5225dn det oplagte valg for dig. Tag din udskriftskvalitet til det næste niveau med denne fantastiske printer fra HP.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hp Color Laserjet Professional Cp5225dn – Printer – Farve – Duplex – Laser – A3 – 600 Dpi – Op Til 20 Spm (Mono) / Op Til 20 Spm (Farve) – Kapacitet:”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.