Brother HL-L6400DW – printer – S/H – laser

4.655 kr.

Opgrader din printoplevelse med Brother HL-L6400DW laserprinter – hurtig, pålidelig og effektiv. Perfekt til travle kontormiljøer.

Køb her

Varenummer (SKU): 10970900279968679 Kategori:

Den innovative Brother HL-L6400DW laserprinter er det ultimative værktøj til din travle arbejdsplads. Med dens imponerende kapacitet og avancerede funktioner, vil du opleve en ny standard for effektivitet og pålidelighed.

Med en hurtig udskrivningshastighed på op til 50 sider pr. minut, vil du aldrig mere skulle vente på dine vigtige dokumenter. Denne printer er designet til at levere skarpe og klare udskrifter med en imponerende opløsning, der vil sikre, at dine materialer skaber et professionelt indtryk.

Brother HL-L6400DW er udstyret med avancerede tilslutningsmuligheder, herunder trådløs forbindelse og mobiludskrivning, hvilket gør det nemt at sende printjobs direkte fra din smartphone eller tablet. Du kan også udskrive fra populære cloud-tjenester som Dropbox eller Google Drev, så du altid har adgang til dine filer uanset hvor du er.

Med en stor papirkapacitet og mulighed for automatisk dobbeltsidet udskrivning, vil du kunne håndtere store udskriftsopgaver uden besvær. Denne printer er designet til at være pålidelig og holdbar, så du kan stole på den dag efter dag uden driftsforstyrrelser.

Brother HL-L6400DW er det perfekte valg for virksomheder, der kræver høj kvalitet og pålidelighed fra deres printere. Med dens imponerende funktioner og brugervenlige design vil du kunne øge produktiviteten og effektiviteten på din arbejdsplads. Tag din udskrivning til et nyt niveau med Brother HL-L6400DW laserprinter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brother HL-L6400DW – printer – S/H – laser”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.