Brother P-Touch Pt-H500 Labelprinter 3,5-24Mm Tape M/Automatisk Kniv

697 kr.

Få styr på dine labels med Brother P-Touch Pt-H500 labelprinter. Automatisk kniv og print i op til 24mm bredde gør dit liv nemmere.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900005063205 Kategori:

Produktnavn: Brother P-Touch Pt-H500 Labelprinter 3,5-24Mm Tape M/Automatisk Kniv
Pris: 703.00 kr

Brother P-Touch Pt-H500 Labelprinter er den perfekte løsning til alle dine labelbehov. Med en imponerende udskriftskvalitet og alsidighed kan denne labelprinter hjælpe dig med at organisere og mærke alt fra kontorartikler til opbevaringskasser og meget mere.

Med mulighed for at udskrive på tape i bredder fra 3,5 til 24 mm kan du skabe professionelle og tydelige labels til enhver opgave. Den automatiske kniv sikrer præcis afskæring, så dine labels altid får et rent og perfekt udseende.

Brother P-Touch Pt-H500 Labelprinter er let at bruge med sit brugervenlige design. Den store baggrundsbelyste LCD-skærm gør det nemt at se og redigere dine labels, mens det ergonomiske tastatur sikrer hurtig og præcis indtastning.

Med et bredt udvalg af skrifttyper, stilarter og symboler kan du skabe personlige labels, der passer til din stil og behov. Du kan endda tilføje rammer og baggrunde for at gøre dine labels endnu mere iøjnefaldende.

Denne labelprinter er ikke kun praktisk, den er også holdbar og pålidelig. Den kompakte og robuste konstruktion sikrer lang holdbarhed, så du kan stole på, at din Brother P-Touch Pt-H500 Labelprinter vil være din trofaste følgesvend i mange år fremover.

Uanset om du har brug for labels til arbejdet, hjemmet eller hobbyprojekter, vil Brother P-Touch Pt-H500 Labelprinter være din pålidelige partner. Sørg for at have den bedste organisation og præsentation med denne avancerede labelprinter. Køb din Brother P-Touch Pt-H500 Labelprinter i dag og oplev forskellen det kan gøre for dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brother P-Touch Pt-H500 Labelprinter 3,5-24Mm Tape M/Automatisk Kniv”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.