Brother PT-P950NW labelprinter

4.995 kr.

Optimer din arbejdsdag med Brother PT-P950NW labelprinter – hurtigere print, WiFi-forbindelse og avancerede designmuligheder. Bestil i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11035801390455326 Kategori:

Med Brother PT-P950NW labelprinter får du en pålidelig og effektiv løsning til dine printbehov. Denne avancerede labelprinter er designet til at opfylde selv de mest krævende opgaver i din virksomhed eller hjemmekontor. Med en imponerende udskriftshastighed på op til 60 mm pr. sekund kan du nemt og hurtigt producere labels i høj kvalitet.

Labelprinteren er udstyret med trådløs netværksfunktionalitet, hvilket giver dig mulighed for at printe direkte fra din smartphone, tablet eller computer. Du kan også nemt oprette forbindelse til cloud-tjenester som Google Drive, Dropbox og Evernote, så du altid har adgang til dine vigtige filer og dokumenter.

Brother PT-P950NW har en stor og nem at læse touchscreen-skærm, der gør det enkelt at navigere mellem forskellige funktioner og indstillinger. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af labelstørrelser og -materialer, så du altid kan finde den perfekte løsning til din specifikke opgave.

Med den medfølgende software kan du nemt designe og redigere dine labels med brugervenlige skabeloner og et væld af forskellige skrifttyper og grafiske elementer. Du kan også tilpasse dine labels med barcodes, QR-koder og serienumre for at sikre en effektiv og professionel identifikation af dine produkter og dokumenter.

Brother PT-P950NW labelprinter er konstrueret med fokus på holdbarhed og pålidelighed, så du kan have ro i sindet med en pålidelig printer, der leverer konsistent høj kvalitet hver gang. Med denne alsidige labelprinter kan du optimere din arbejdsgang og øge produktiviteten i din virksomhed.

Tag kontrol over dine labels med Brother PT-P950NW labelprinter og oplev den ultimative løsning til dine udskrivningsbehov. Med enestående printkvalitet, avancerede funktioner og brugervenligt design er denne labelprinter det ideelle valg for enhver, der sætter pris på kvalitet og effektivitet. Gør dit arbejde lettere og mere professionelt med Brother PT-P950NW labelprinter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brother PT-P950NW labelprinter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.