Brother PT-H500, håndholdt labelprinter

991 kr.

Få styr på dine labels med Brother PT-H500 håndholdt labelprinter – perfekt til organisation og kreative projekter. Let at bruge og fantastisk kvalitet. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6419101932847882 Kategori:

Brother PT-H500 håndholdt labelprinter er din ultimative partner til at skabe orden og organisation i din hverdag. Uanset om du arbejder på kontoret, derhjemme eller ønsker at organisere dine projekter undervejs, er denne labelprinter den ideelle løsning.

Med Brother PT-H500 kan du let og hurtigt oprette professionelle labels i høj kvalitet. Denne håndholdte labelprinter er designet til at være brugervenlig og effektiv, så du nemt kan opmærke alt fra mapper, dokumenter, skuffer til kabler og opbevaringsbokse.

Printerens TZe-labels fås i forskellige bredder fra 3,5 mm til 24 mm, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse dine labels efter behov og skabe en ensartet og organiseret arbejdsplads. Den intuitive tastaturdesign og det store bagbelyste LCD-display gør det nemt at navigere og redigere dine labels, så de passer perfekt til din opgave.

PT-H500 er ikke kun en labelprinter – det er din nøgle til effektivitet og produktivitet. Med mulighed for at oprette etiketter med symboler, rammer og forskellige skrifttyper, kan du skabe unikke og personlige labels, der skiller sig ud og hjælper dig med at holde styr på dine ting på en stilfuld måde.

Brother PT-H500 håndholdt labelprinter er den perfekte makker til at skabe orden, struktur og effektivitet i din hverdag. Skab professionelle labels, organiser dit liv og tag styringen med denne innovative og pålidelige labelprinter fra Brother. Gør dig klar til at løfte dit organisatoriske spil til nye højder med Brother PT-H500.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brother PT-H500, håndholdt labelprinter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.