Ringbind panorama 2 lom.A4 4DR 30mm hvid

34 kr.

Hold styr på dine dokumenter med dette holdbare panorama ringbind. Med 2 lommer, A4 størrelse og 30mm bredde, er det den perfekte løsning til at organisere dine papirer på en stilfuld måde.

Køb her

Varenummer (SKU): 6419102105577528 Kategori:

Dette Esselte Panoramaringbind er det perfekte valg til dine præsentationsbehov. Med sit elegante design og holdbare konstruktion er dette ringbind ideelt til at organisere og præsentere dine vigtige dokumenter på en professionel måde.

Det unikke panoramadesign giver dig mulighed for at vise en bredere oversigt over dine dokumenter, hvilket gør det nemt at finde det, du leder efter. Med 2 udvendige lommer har du mulighed for at personalisere ringbindet og indsætte din egen etiket, så du hurtigt kan identificere dets indhold.

Ringbindets hvide farve giver et rent og stilfuldt udseende, der passer perfekt til ethvert kontormiljø. Den prægede øko-venlige PP-folie, der er limet på begge sider og svejset ved kanterne, sikrer, at dine dokumenter forbliver beskyttet mod støv og snavs, samtidig med at de ser præsentable ud.

Med en rygbredde på 30 mm har dette ringbind plads til op til 200 ark A4-papir, så du kan opbevare og organisere dine dokumenter effektivt. Den flotte finish uden bobler eller bølger giver et professionelt udseende, der vil imponere dine kollegaer og kunder.

Så hvis du leder efter et ringbind, der kombinerer funktionalitet med stil og holdbarhed, så er dette Esselte Panoramaringbind det perfekte valg for dig. Gør dine præsentationer til en succes med dette elegante og praktiske ringbind, der vil imponere alle omkring dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ringbind panorama 2 lom.A4 4DR 30mm hvid”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.