Ringbind Vivida PP A4 4RR 25mm sort

38 kr.

Organiser dine dokumenter med stil og holdbarhed med vores sorte A4 ringbind fra Vivida. 4 runde ringe og 25 mm kapacitet sikrer effektiv opbevaring.

Køb her

Varenummer (SKU): 6419102101837010 Kategori:

Ringbindet Vivida PP A4 4RR 25mm sort er det perfekte valg til at organisere og opbevare dine vigtige dokumenter på en praktisk og stilfuld måde. Med sin klassiske sorte farve passer det perfekt ind på ethvert kontor eller hjemmekontor.

Ringbindet er designet til at holde dine dokumenter sikkert på plads med sin 4 rings O-mekanisme og har en rygbredde på 25 mm, hvilket giver plads til op til 190 A4-ark med en vægt på op til 80 g. Det robuste polypropylenmateriale sikrer, at dine dokumenter er beskyttet mod støv og fugt, samtidig med at det giver ringbindet en solid og langvarig holdbarhed.

Den praktiske rygetiketlomme gør det nemt at identificere indholdet i ringbindet, da du kan udskifte kartonet med en passende etiket. Dette gør det lettere at finde og organisere dine dokumenter effektivt, hvilket sparer dig tid og frustration i din daglige arbejdsgang.

Med dette ringbind Vivida PP A4 4RR 25mm sort kan du holde styr på dine papirer på en elegant og funktionel måde, samtidig med at du tilføjer en professionel touch til din arbejdsplads. Giv dine dokumenter den opmærksomhed og pleje, de fortjener, med dette praktiske og stilfulde ringbind.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ringbind Vivida PP A4 4RR 25mm sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.