Ringbind Vivida PP A4 4RR 25mm rød

31 kr.

Organiser dine dokumenter med stil med dette smukke røde ringbind fra Vivida. Robust PP-materiale og smart 4-rings design. Perfekt til kontoret.

Køb her

Varenummer (SKU): 6419102101836984 Kategori:

Tag din organisation til det næste niveau med dette fantastiske Ringbind Vivida PP A4 4RR 25mm i rød. Gør op med kedelige og ensformige ringbind og tilfør lidt farve til din kontorindretning med dette stilfulde og funktionelle ringbind.

Dette ringbind er ikke kun smukt at se på, det er også utroligt praktisk og holdbart. Med fire O-ringe og en kapacitet på op til 190 A4-ark (80 g), kan du opbevare og organisere en stor mængde dokumenter på en overskuelig måde. Den udskiftelige rygetiket lomme gør det let at identificere indholdet i ringbindet uden besvær.

Det robuste polypropylen materiale sikrer, at dette ringbind kan holde til daglig brug uden at miste sin form eller farve. Rygbredden på 42 mm giver plads til et tilfredsstillende antal ark, så du kan opretholde en organiseret og ryddig arbejdsplads.

Det røde farveskema tilføjer en flair af elegance og livlighed til dit arbejdsområde, samtidig med at det skiller sig ud fra de traditionelle sorte eller hvide ringbind. Gør en erklæring med din kontorudstyr og lad dette Ringbind Vivida PP A4 4RR 25mm være dit personlige touch.

Uanset om du er i skole, på kontoret eller derhjemme, vil dette ringbind være din trofaste følgesvend til at holde dine dokumenter organiseret og let tilgængelige. Lad det inspirere dig til at være mere struktureret, effektiv og kreativ i din daglige opgaveløsning.

Investér i kvalitetskontorudstyr, der ikke kun opfylder dine behov, men også bringer glæde og stil til din arbejdsdag. Skil dig ud med dette Ringbind Vivida PP A4 4RR 25mm i rød, og oplev en ny dimension af organisation og produktivitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ringbind Vivida PP A4 4RR 25mm rød”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.