Lintex Opslagstavle Aluminiumsramme, Stof Fiji/cara 3005 x 1205 mm

3.889 kr.

Opgradér din kontorindretning med Lintex Opslagstavle med elegant aluminiumsramme og stilfuldt stof. Skab effektiv kommunikation og organisering.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857002116166450 Kategori:

Forestil dig at have et smukt og funktionelt arbejdsområde, hvor kreativitet og organisering går hånd i hånd. Med Lintex Opslagstavle i Aluminiumsramme får du ikke kun en klassisk opslagstavle, men en stilfuld og praktisk tilføjelse til dit rum.

Med dens imponerende dimensioner på 3005 x 1205 mm har denne opslagstavle rigelig plads til at holde styr på dine vigtige noter, dokumenter og inspirationer. Den raffinerede aluminiumsramme tilføjer et elegant touch, der passer perfekt ind i enhver moderne arbejds- eller hjemmeindretning.

Den farvetrøde Fiji-stofbeklædning skaber ikke kun et levende udtryk, men tilføjer også en visuel interesse til rummet. Stoffet består af holdbar 100% polyester med en skumgummibelægning, der sikrer, at dine pins og nåle nemt og sikkert kan fastgøres.

Med Lintex Opslagstavle i Aluminiumsramme kan du virkelig udtrykke din personlige stil, samtidig med at du holder styr på dine opgaver og ideer. Lad din kreativitet blomstre, mens du nyder den organisatoriske lethed og æstetik, denne opslagstavle tilbyder.

Tilføj et strejf af elegance og funktionalitet til dit rum med Lintex Opslagstavle i Aluminiumsramme – fordi din arbejdsplads fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lintex Opslagstavle Aluminiumsramme, Stof Fiji/cara 3005 x 1205 mm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.