Nobo Move & Meet Bærbar Whiteboard og Opslagstavle grå Ramme

4.529 kr.

Skab dynamiske møder overalt med Nobo Move & Meet bærbare whiteboard og opslagstavle. Få kreativiteten til at flyde.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857001211102097 Kategori:

Nobo Move & Meet bærbare whiteboard og opslagstavle med en elegant grå ramme er det perfekte værktøj til at fremme kreativitet, samarbejde og produktivitet i din arbejdsplads eller undervisningsmiljø. Med sin imponerende størrelse på 180×90 cm giver dette dobbeltsidede whiteboard dig rigelig plads til at udtrykke dine ideer, brainstorme, præsentere information og skabe noter.

Den elegante grå ramme og de buede hjørner tilføjer et moderne og stilfuldt touch til dette whiteboard, hvilket gør det til en stilfuld tilføjelse til ethvert rum. De soft touch skridsikre kanter giver ikke kun et ergonomisk greb, men beskytter også tavlen mod skader, når den flyttes rundt.

Med mulighed for at anvende dette whiteboard sammen med Move & Meet systemet eller individuelt giver det dig fuld fleksibilitet og funktionalitet i din daglige arbejdsgang. Uanset om du bruger det på det mobile basis-system eller på en bordplade, kan dette whiteboard let tilpasses efter dine behov og skaber en praktisk og effektiv løsning til møder, præsentationer og undervisning.

Fremstillet med høj kvalitet og holdbarhed i tankerne garanterer Nobo Move & Meet bærbare whiteboard og opslagstavle en lang levetid og pålidelig ydeevne. Lad dine ideer flyde frit, samarbejd effektivt og skab inspirerende indhold med dette alsidige og stilfulde whiteboard, der vil tage dit arbejde til nye højder af kreativitet og produktivitet. Investér i din succes med Nobo Move & Meet bærbare whiteboard og opslagstavle med grå ramme og oplev forskellen i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Nobo Move & Meet Bærbar Whiteboard og Opslagstavle grå Ramme”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.