Lintex Opslagstavle Gerede Aluminiumsramme, Stof Fiji/cara 3005 x 1205 mm

4.969 kr.

Opgrader din arbejdsplads med stil med Lintex Opslagstavle i elegant aluminiumsramme og dobbeltsidet stof i Fiji/cara design.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857000323987405 Kategori:

Lintex Opslagstavle Gerede Aluminiumsramme, Stof Fiji/cara 3005 x 1205 mm er den ultimative opslagstavle til alle dine behov. Med sit stilfulde design og holdbare konstruktion vil denne opslagstavle ikke kun opfylde dine praktiske behov, men også tilføje elegance til ethvert rum.

Med en rummelig størrelse på 3005 x 1205 mm giver denne opslagstavle dig masser af plads til at vise dine vigtige meddelelser, billeder, noter og meget mere. Uanset om det er på kontoret, i klasseværelset eller derhjemme, vil denne opslagstavle være et uundværligt redskab til at holde dig organiseret og opdateret.

Den elegante aluminiumsramme tilføjer et moderne touch til opslagstavlen og sikrer samtidig en solid og holdbar konstruktion. Du kan være sikker på, at denne opslagstavle vil holde i lang tid og hjælpe dig med at holde styr på dine opgaver og oplysninger effektivt.

Opslagtavlen leveres med enten plasthjørner eller gerede hjørner, så du kan vælge den stil, der passer bedst til dit rum. Uanset om du foretrækker et mere traditionelt look med plasthjørner eller et mere moderne udseende med gerede hjørner, har du mulighed for at tilpasse opslagtavlen til din personlige præference.

Med en dybde på kun 19 mm fra væggen fylder opslagtavlen ikke unødvendig plads og giver dig mulighed for at udnytte dit rum effektivt. Du kan nemt montere opslagtavlen på væggen ved hjælp af de medfølgende ophængsbeslag, så du kan komme i gang med at organisere og præsentere dine oplysninger med det samme.

Så hvis du leder efter en pålidelig, elegant og rummelig opslagstavle, så er Lintex Opslagtavle Gerede Aluminiumsramme, Stof Fiji/cara 3005 x 1205 mm det perfekte valg for dig. Tag kontrollen over din information og vis det med stil og elegance med denne fantastiske opslagstavle fra Lintex. Gør dig klar til at organisere, inspirere og præsentere med Leintex Opslagtavle i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lintex Opslagstavle Gerede Aluminiumsramme, Stof Fiji/cara 3005 x 1205 mm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.