Lintex – Opslagstavle – str. 995 x 1195x x 16 mm – Aluminiumsramme

4.558 kr.

Optimer din arbejdsplads med Lintex opslagstavlen i elegant aluminiumsramme. Skab orden og visuel appel med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857000285010781 Kategori:

Drøm dig væk i en verden af organisering med Lintex opslagstavlen – det ultimative værktøj til at holde styr på dine idéer, planer og inspiration. Denne opslagstavle er indbegrebet af funktionalitet og stil, og vil være den perfekte tilføjelse til ethvert kontor, studie, hjemmekontor eller kreative rum.

Med dens imponerende størrelse på 995 x 1195 x 16 mm får du masser af plads til at organisere dine tanker og ideer på en overskuelig måde. Den elegante aluminiumsramme giver opslagstavlen et moderne og stilfuldt udtryk, der vil pryde enhver væg.

Den skjulte beslagdesign giver opslagstavlen et rent look og sikrer en nem og hurtig installation. Du kan have den oppe på væggen på ingen tid og være klar til at realisere dine idéer og kreative projekter.

Den 10 mm tykke MDF-plade giver opslagstavlen en solid og holdbar konstruktion, der vil kunne holde til daglig brug i lang tid fremover. Samtidig er overfladen beklædt med linoleummaterialet Bulletin, der er lavet af afoxideret linolie, harpiks, kork og pigmenter. Dette sikrer en robust og slidstærk overflade, der er perfekt til at fastgøre noter, billeder, memoer og meget mere.

Med Lintex opslagstavlen kan du skabe en inspirerende og organiseret arbejdsplads, hvor dine idéer kan få frit spil. Lad dine tanker flyde frit og lad kreativiteten blomstre med denne topmoderne opslagstavle, der kombinerer funktionalitet og design på bedste vis.

Tag kontrol over din hverdag og lad Lintex opslagstavlen være din trofaste følgesvend i jagten på organisering og kreativ udfoldelse. Med dette produkt vil du opnå en ny grad af produktivitet og effektivitet, samtidig med at du omgiver dig med stil og elegance. Gør hverdagen lidt lettere og mere inspirerende med Lintex opslagstavlen – din nøgle til succes og organisering i en travl verden.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lintex – Opslagstavle – str. 995 x 1195x x 16 mm – Aluminiumsramme”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.