Naga Opslagstavle Kork med Træramme 80 x 60 cm

315 kr.

Skab en stilfuld og organiseret arbejdsplads med vores Naga kork opslagstavle i træramme. Perfekt til at holde styr på noter og idéer.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857000194149053 Kategori:

Naga Opslagstavle Kork med Træramme 80 x 60 cm er den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik til dit hjem eller kontor. Med en generøs størrelse på 80 x 60 cm giver denne opslagstavle dig masser af plads til at organisere dine tanker, ideer og påmindelser.

Fremstillet af høj kvalitet korkmateriale er denne opslagstavle ideel til at fastgøre noter, billeder, kort og andre vigtige dokumenter. Den naturlige træramme tilføjer en varm og indbydende touch, der passer perfekt til enhver indretning.

Med Naga Opslagstavle Kork kan du let holde styr på dine opgaver, planlægge din uge eller oprette et inspirerende opslag med dine yndlingscitater. De seks medfølgende pins gør det nemt at fastgøre dine papirer sikkert, så du kan være organiseret og effektiv i dine daglige aktiviteter.

Uanset om du bruger den derhjemme til familiens beskeder eller på kontoret til vigtige arbejdsopgaver, vil denne opslagstavle være din trofaste følgesvend. Lad din kreativitet skinne igennem og skab et personligt og organiseret rum med Naga Opslagstavle Kork med Træramme 80 x 60 cm. Investér i din produktivitet og kreativitet med dette praktiske og stilfulde tilbehør i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Naga Opslagstavle Kork med Træramme 80 x 60 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.