Opslagstavle Kork 120 x 90 cm

770 kr.

Bring orden og stil til dit hjem eller kontor med vores smukke og funktionelle kork opslagstavle på 120 x 90 cm. Perfekt til at organisere dine noter, billeder og ideer.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857000049893472 Kategori:

Opslagstavle i kork er ikke blot et stykke tilbehør til din væg, det er en nødvendighed for enhver organiseret og kreativ person. Denne Opslagstavle i kork i størrelsen 120 x 90 cm er det ultimative værktøj til at holde styr på dine vigtige noter, påmindelser, billeder og meget mere.

Denne kork opslagstavle er fremstillet af finkornet korkmateriale af høj kvalitet, som giver en perfekt overflade til at fastgøre dine noter og billeder med nåle uden at beskadige dem. Den naturlige brune farve passer smukt ind i enhver indretningsstil og tilføjer en varm og hyggelig atmosfære til ethvert rum.

Med denne rummelige opslagstavle kan du organisere dine tanker, planlægge dine opgaver og skabe din egen inspirationsvæg. Uanset om du bruger den derhjemme, på kontoret eller i klasseværelset, vil denne opslagstavle hjælpe dig med at holde styr på alt det vigtige i dit liv.

Med en størrelse på 120 x 90 cm giver denne opslagstavle dig masser af plads til at udfolde din kreativitet. Brug den til at oprette opgavelister, huskesedler, kalenderoversigter eller endda som en opslagstavle til dine yndlingsbilleder og motiverende citater.

Inkluderet i købet er monteringsbeslag, så du nemt kan hænge opslagstavlen op på væggen. Du kan også få en pakke med kortnåle med i købet, så du straks kan begynde at fastgøre dine noter og billeder på opslagstavlen.

Gør din hverdag mere organiseret, mere inspirerende og mere effektiv med denne fantastiske Opslagstavle i kork. Tilføj den til din indretning i dag, og oplev den store forskel, det kan gøre for din produktivitet og kreativitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Opslagstavle Kork 120 x 90 cm”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.