Lintex – Opslagstavle – str. 455 x 605 mm – Sort – Aluminiumsramme

1.893 kr.

Få styr på din hverdag med Lintex Opslagstavle i elegant design og holdbar aluminiumsramme. Perfekt til kontoret eller hjemmekontoret.

Køb her

Varenummer (SKU): 11857000008636556 Kategori:

Træd ind i en verden af organisering og kreativitet med Lintex Opslagstavle i elegant sort design og holdbar aluminiumsramme. Denne opslagstavle måler 455 x 605 mm og er det perfekte værktøj til at skabe struktur i dine tanker og ideer.

Med Lintex Opslagstavle får du ikke kun et praktisk redskab til at holde styr på vigtige noter, påmindelser og billeder, men også et stilfuldt element, der vil pryde enhver kontor- eller hjemmeindretning. Den sorte farve tilføjer et touch af elegance, mens den holdbare aluminiumsramme sikrer stabilitet og langvarig brug.

Den 10 mm tykke MDF-plade, der udgør Lintex Opslagstavle, er dækket med det eksklusive linoleummateriale Bulletin, lavet af afoxideret linolie, harpiks, kork og pigmenter. Dette sikrer en glat overflade, der giver dig mulighed for let at fastgøre og fjerne noter eller billeder med pins eller magneter, uden at beskadige materialet.

De skjulte beslag på bagsiden af opslagstavlen giver et rent og stilfuldt udtryk og gør det nemt at hænge den op på væggen, så den kan blive det centrale element i dit rum. Med Lintex Opslagstavle kan du skabe din egen personlige opslagstavle, der passer til dine behov og stil.

Sæt gang i din kreativitet, organiser dine tanker og skab et inspirerende arbejdsområde med Lintex Opslagstavle. Lad den blive dit daglige redskab til at udtrykke dig selv og skabe orden i kaos. Med Lintex Opslagstavle er mulighederne uendelige, og kun din fantasi sætter grænserne. Gør dig klar til at opleve en ny dimension af produktivitet og kreativitet med Lintex Opslagstavle – den ultimative følgesvend til dine ideer.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lintex – Opslagstavle – str. 455 x 605 mm – Sort – Aluminiumsramme”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.