60 x 40 cm. Hessian opslagstavle med træramme

169 kr.

Optimer dit arbejdsrum med vores hessian opslagstavle. Elegant træramme og 60 x 40 cm størrelse. Hold styr på dine noter med stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 10569200193433120 Kategori:

Tag dine kreative idéer og organisér dem på en smuk og funktionel måde med vores 60 x 40 cm Hessian opslagstavle med træramme. Denne opslagstavle er det perfekte værktøj til at holde styr på dine noter, billeder, og mindre genstande, samtidig med at den tilføjer en rustik charme til dit rum.

Den hessian stof, der dækker opslagstavlen, giver et naturligt og rustikt udseende, som passer godt ind i enhver moderne indretning. Trærammen tilføjer en varm og indbydende følelse, der vil gøre det til en fornøjelse at organisere dine tanker og idéer på denne opslagstavle.

Med en størrelse på 60 x 40 cm har du rigeligt med plads til at hænge vigtige beskeder, inspirerende citater eller dine yndlingsbilleder op. Du kan nemt fastgøre dine noter og billeder på opslagstavlen ved hjælp af de 6 medfølgende pins, der gør det nemt og praktisk at skifte indholdet ud, når du har brug for det.

Uanset om du bruger opslagstavlen derhjemme, på kontoret eller i klasseværelset, vil den hjælpe dig med at organisere dine tanker og holde styr på dine kreative idéer. Lad dig inspirere af mulighederne og skab et personligt og organiseret rum med vores Hessian opslagstavle med træramme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “60 x 40 cm. Hessian opslagstavle med træramme”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.