Opslagstavle 60X40 Cm Med Sort Hessian Og Magnetisk Kridttavle – Inkl. 4 Kridt, 4 Pins Og 2 Magneter

207 kr.

Få styr på dine noter og idéer med denne stilfulde opslagstavle, der kombinerer funktioner som kridt- og magnetisk tavle – alt-i-ét løsning.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900505358625 Kategori:

Skab et inspirerende og organiseret rum med vores multifunktionelle opslagstavle i sort hessian-design. Med denne opslagstavle 60×40 cm får du ikke blot et sted at organisere dine vigtige noter og opgaver, men også en magnetisk kridttavle, der giver dig mulighed for at udtrykke din kreativitet på nye måder.

Med sin stilfulde og moderne sorte hessian-overflade passer opslagstavlen perfekt ind i enhver indretning, uanset om det er derhjemme, på kontoret eller i klasseværelset. Den magnetiske overflade gør det nemt at fastgøre vigtige dokumenter, fotos eller påmindelser med de medfølgende 4 pins og 2 magneter.

Du kan også lade din indre kunstner skinne ved at bruge den magnetiske kridttavle til at skrive beskeder, tegne diagrammer eller lade din fantasi løbe vild med de 4 kridt, der følger med. Den glatte overflade giver dig mulighed for at skrive og tegne uden besvær, og når du er færdig, kan du nemt tørre tavlen ren med en fugtig klud.

Med vores opslagstavle 60×40 cm med sort hessian og magnetisk kridttavle får du et alsidigt og praktisk værktøj, der vil hjælpe dig med at organisere dine tanker, holde styr på dine opgaver og samtidig tilføje et strejf af personlighed til dit rum. Så gør din hverdag lidt lettere og mere stilfuld med denne moderne og funktionelle opslagstavle.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Opslagstavle 60X40 Cm Med Sort Hessian Og Magnetisk Kridttavle – Inkl. 4 Kridt, 4 Pins Og 2 Magneter”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.